Kapot

Sonde van de kapotte lamp die is geleverd alleen klein licht doed het niet de moeite om hem terug testuren met de verzendkosten

Slecht heel slecht

jullie sturen verkeerde product op en komen nog moeilijk doen om mij het te laten terugsturen.

Alleen dat. De bestelling. 1 dag later is aan gekomen. En die veer is geen span sleutel bij om die. Te veranderen van hoogte. Raar wand de doos was ook open waar de. Veer in zat ik denk. Dat die. Er uitgehaald is. Die grote doos waar die veer en spiegels in lag was mooi toe geplakt stuur die ni terug meschien kunnen Julllie die sleutel nog opsturen vriendelijke groeten

Beschadigd en paste amper

Toen ik de valbeugels aan het monteren was sloten de schuif stukken moeilijk op elkaar. Hierdoor hadden de schroeven geen ruimte. Ook waren de val beugels beschadigd geleverd. Erg spijtig om een nieuw product te bestellen dat al beschadigd geleverd wordt

Naar wens en op tijd geleverd!

Zeer goede ervaringen met k-parts, ondanks deze hele drukke periode had ik de bestelling binnen de beloofde 24 uur binnen. Top!!

Overzichtelijke site en snelle levering

Superhandige zoekfilter. Alles wordt snel geleverd. minpuntje: sommige producten staan al maanden op "binnenkort leverbaar". Desondanks de eerste webshop van mijn keuze voor onderdelen.

goede service

goede en snelle service

Bestelling niet verzonden

Bewust niet voor PostNL gekozen vanwege de disclaimer over de mogelijk langere levering. Wilde het graag snel hebben en betaalde dan ook 3,95 voor premium levering met RedJePakketje. De bestelling is wel tijd verwerkt maar niet meegegeven aan RedJePakketje. Nu dus niks ontvangen. Klantenservice blijkt onbereikbaar terwijl ze nog wel bestellingen aannemen tot 22:30 voor levering met PostNL de volgende dag (indien geen vertraging).

Niet bereikbaar

Bestelling snel bezorgd helaas verkeerd en telefonisch niet bereikbaar

super

super service en op tijd geleverd

Snel bezorgt

De artikelen die verkocht worden zouden betere uitleg bij geschreven moeten worden waar het voor is bijv merken of apparaten Op zich snel bezorgt Helaas verkeerde

bijzonder snelle en correcte levering.

super deal!

Een super snelle levering TOP

TOP

Super snelle levering TOP

Goede ervaringen

Een hele makkelijk en overzichtelijk site!

Hele goede en makkelijke site

Snelle goede service

Alles snel en correct geleverd. Overzichtelijke website.

Geen probleem met zoeken naar juiste onderdelen.

Zeer slechte service

Het artikel dat ik heb besteld is beschadigd, ik had hem met spoed nodig dus heb een avondbezorging gedaan wat uiteindelijk dus helemaal niet opschoot. Heb k parts gebeld en het enige wat ze zeiden was: “vul het retourformulier in” heb daarna gevraagd of ze mij dan direct een nieuwe artikel konden sturen en dat kon. Echter is dat dus niet zo want heb hem nog steeds niet binnen

Oki

Very good

Snel, vlot en correcte levering

Gemakkelijk te bestellen Snellen en vlote afhandeling voor levering

Gewoon goede service !

......