Goede service.

Na een klein probleem met een bestelling toch een mooie tegemoetkoming gekregen en een zeer goede service gehad.

Laatste tijd veel gekocht en dot zal ik ook zeker blijven doen snel accuraat goede service mooie prijzen

Vlot en goed

Een goede site die vlot levert en kwaliteit spul brengt

Fijne webshop, alles in op site

altijd goed

geen klachten over jullie bestelling altijd op tijd

Snel geleverd en netjes verpakt

Ben tevreden met de onderdelen die ik had besteld. Snelle levering dus aanrader

hoed

Onderdelen besteld worden ook dezelfde dag ontvangen, echt top als je haast heb. Vaak meegemaakt dat andere scooter bedrijven aangeven vandaag bestellen morgen in huis, allemaal nep pas na 3 dagen worden ze ontvangen, keer op keer meegemaakt.

slecht

de dmp contactsloten die worden verkocht als zijnde voor kymco agility , die zijn absoluut niet voor een agility , zowel de 10 als de 12 inch , volgende ronde gewoon weer bij doleweerd

Snel en goed

Had radiateur besteld. Zat geen dop bij. Op foto wel. Binnen 2 dagen dop in huis

alles is naar wens

op 1 ding na maar dat heeft niets met k parts zelf te maken 2x niet kunnen bezorgen via red je pakketje

Ruime keus en snel verstuurd.

keer op keer goed

Zo als steeds top he

Ik heb steeds een goede ervaring met jullie In min puntje is als ik dringend raad nodig heb is het toch wachten Daarom vond ik het via messenger toch makkelijker

Bestellen snel, levering laat door post.nl

Prima site, snel en duidelijk. Keurig op de hoogte gehouden hoe het verliep en ook netjes een mail met verzending en track en trace. Helaas door post.nl is het pas na 5 dgn geleverd. Had het beter kunnen ophalen.

Is echt goedkoop en snel en eerlijk

Ik ben echt tevreden

Hoge verzendkosten en onduidelijk wat je krijgt

Bij mijn bestelling werd het me niet duidelijk dat ik de boutjes er los bij moet bestellen. Vervolgens betaal je ook voor kleine brievenbus zendingen dezelfde hoge verzendkosten. Erg jammer

Goede productinfo + prijs, op tijd geleverd

De artikelen die ik nodig had waren duidelijk omschreven in de webshop; prettig om zeker te weten dat je het juiste artikel kiest! Levering netjes in het direct aangegeven tijdslot, en dat rond de Kerstdagen! Ten overvloede kreeg ik de track&trace code later ook nog van PostNL.

perfect

ze doen wat ze beloven

Zeerrrr snel en goed verpakt geleverd

2x Michelin Citygrip 2 120/70-12 besteld en ontvangen. Nog niet eerder ontving ik banden, verpakt in een doos! En nog niet eerder ontving ik zulk vers schoeisel (4621). Geen enkele reden tot klagen dus.

Toppie

Goed materiaal, gemakkelijk te bestellen, en snelle levering

Snel en op tijd bedankt

Snelle levering juiste product en telefonisch goed en snel bereikbaar

Goede kwalitieve en snelle service

Een groot aanbod op een gebruiksvriendelijke site Het product was top! Snelle levering

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk