Snel en verzorgd

Snelle levering, site is ordelijk en duidelijk. Prima

Geweldig!

Supersnelle levering en in één keer goed. Zo doorgaan.

Beetje jammer

Goedeavond mijn kind heeft wat onderdelen voor zijn scooter besteld maar het was niet helemaal wat hij bedoelde dus netjes geappt dat hij het retour wilde sturen dat hebben we ook netjes gedaan maar vervolgens nog geen terug koppeling van jullie ontvangen graag een antwoord hij moet hard werken voor zijn centjes

Een cn kan meteen opgemaakt worden

Ik heb een account aangemaakt en een bestelling geplaatst. Heb btw nr en bedrijfsgegevens ingevuld. Toen ik mijn factuur opvroeg zeiden ze me dat ik mijn bedrijfsgegevens moest doorsturen zodat de btw de volgende bestelling kon verlegd worden. Nu na deze ervaring twijfel ik of er nog een volgende keer komt...

Topppp

Snelle levering en duidelijke website

zeer snelle levering

levert snel en prijs is ook oké

Zeer goed gegaan

Prima verlopen

Heel snel

Snelle levering ik vind wel dat ze zelf er een uitgebreide handleiding bij moeten plaatsen.

Snel, nauwkeurig en goede voorraad. Al jarenlang.

Ook de prijzen zijn zeer redelijk te noemen.

Vlug geleverd

Het gevraagde snel geleverd.. Goed geholpen

top, zoals altijd

ik bestelde zondag en kreeg zoals aangegeven dinsdag m’n gloednieuwe bandje binnen netjes verpakt.

Slechste service die ik ooit heb meegemaakt

Zou hier niks bestellen, de service is echt bagger en ze verschuilen zich overal achter om maar een paar euro winst te maken

Goede en snelle levering

alles in orde goede afhandeling

Snel en goed

goede prijzen, snelle levering

binnen 1 dag binnen gekregen, niet teveel betaald

Het is een goede en snelle service

Jullie werken snel en efficiënt en een snelle service iets bestellen dan 1 dag of 2 dagen erna thuis in België

alles netjes en goed verpakt

goed verpakt en optijd ontvangen zonder schade

Perfecte service elke keer weer.

Bij elke bestelling netjes updates over status van verzenden en goede ingepakte pakketten

perfect

Super snelle service

Goede ervaring, van harte aan te bevelen

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk