goed zeer vlot

Zeer content.

In de drukte periode voor de kerstdagen een bestelling geplaatst. Hield rekening mee dat het door drukte mogelijk wat langer zou duren. Echter binnen 2 dagen de bestelling ontvangen. Zeer tevreden!

Komt na wat ze aangegeven

Mijn cilinder pw50 super snel geleverd, perfect verpakt

Het enige juiste adres voor scooter/brommeronderdelen !!

Dit is absoluut de beste keuze voor het aanschaffen van scooter/brommeronderdelen ! Perfecte snelle levering en retourneren is indien gewenst ook geen probleem. Altijd track&trace dus wat wil je nog meer. Uitermate tevreden !! Ga zo door !

Zeer goede shop!Top.

Ben zeer tevreden ,snelle levering en zeer goede prijzen en kwaliteit.Ook bij kleine probleempjes direkt geholpen door klantenservice en opgelost!Dus ben in zeer tevreden klant.Doe zo voort!Deze shop is zeker in aanrader!Mvg Ronny

Snel en vakkundig

Snel

Prima mijn Opel is apk goed gekeurd

Top en snel

Netjes verpakt, snel verstuurd. Gewoon goed dus

Snel binnen

Voldoet aan de verwachting

pervekt

naa een acount te hebben gemaakt verliep alles op rolletjes en heb ik ruim voor de kerst mijn onderdeelen

Positief

Duidelijk en professionel

Snel en goed

Site is wat traag maar verder goed en groot assortiment. Niet duur en snelle levering.

Snel geleverd.

Was zeer goed verpakt met beschrijving en alle toebehoren erbij. Was er snel opgezet. Bedankt ga zo door. Mvg jos

Snelle levering, goede service. Aanrader.

Snelle levering, goede service. Aanrader.

top

zeer snelle levering, uitstekende producten

Super snelle levering, ongelofelijk!

Ook de afwikkeling van mijn retour ging super. Prima op de hoogte gehouden binnen het hele traject. Beenkleed paste niet (eigen schuld), maar bestel zeker weer als het moet.

Uitmuntend

Snelle levering, kwaliteit producten. Kortom gewoon wat je verwacht. Super!

Alles verliep vlot en de klantenservice was zeer goed

Snelle reactie en levering top en ko n snel aan de reperatie beginnen.

Correcte info , snelle levering, correcte prijs

Correcte info , snelle levering, correcte prijs

Bovenverwachting top service.

Bestelde het zaterdag in de hoop het ergens in de loop van de week te kunnen ontvangen. Maar maandagochtend, ding dong, uw pakketje. Super, 5 minuten sleutelen en hij liep weer als een zonnetje.

Snelle correcte levering

Die binnenband had ik snel nodig, bedankt K-parts

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk