Vandaag besteld morgen in huis

Snelle en correcte levering! Waarvoor dank.

Goede kwaliteit, en snelle levering.

Wat een trieste klantenservice

Klantenservice neemt de klanten totaal niet serieus. Ik had een varioblokkeersleutel gekocht voor piaggio/vespa 50-125cc 2t/4t en vervolgens past deze gewoon niet op mijn piaggio zip 50cc 4t 2v. ik mailen naar k-parts dat dit niet past omdat de onderste schroef er gewoon niet in kan, vervolgens antwoordden ze dat het wel de juiste is en dat het gewoon moet passen, nou ik weer mailen dat dit absoluut niet waar is, daarna mailen ze weer terug dat ik dan maar een schroevendraaier moet gebruiken in het onderste gat, terwijl dat ook niet past en niet de manier is hoe het zou moeten werken. Maar terugsturen ho maar.

Vlot en correct

K-Parts levert foutloos en snel mijn onderdelen, top!

Prijzen zijn goed, service kan iets beter.

Pakketje was helaas niet optijd binnen doordat het in het systeem was blijven hangen? Ook hier moest ik zelf achteraan. Verder zijn de prijzen goed. En de geleverde spullen zijn ook zoals verwacht.

Goed maar kon beter

De lichten die ik bestelde waren goed van pas was ook niks mee aan de hand vind wel jammer dar er geen verbind kabel is bijgekomen voor de voor led verlichting.

Topper

Top service en goede prijs ✅

Snelle levering en goede service

Goede snelle levering.

snelle bezorging

erg snel veel artikelen op voorraad en vaak nog een prima prijs ook

prima deal

goed prijs en alles volgens verwachring gegaan

Fijn elke keer super Snelle leveringen geweest

Fijn dat het elke keer zo snel is geleverd

top.

zeer tevreden over de bestellingen...snel in huis.

Fast delivery

Bij kparts vind ik het goed dat je niet lang moet wachten op u bestelling en ook de prijs van onderdelen is ok

raad deze site iedereen aan

top

zeer snel met levering.

Zeer snelle levering

Alles wat ik heb gekocht werkt uitstekend En is niet duur

Heel goede ervaring

Helemaal top!!!

Prima toko

Goede service, product dat ik nodig had was er niet helaas maar retourzending was goed geregeld

Kan niet beter!

Snel gevonden wat ik nodig had. Vrijdag rond een uur of 10 besteld en zaterdag middag lag het op de mat.

heel snel geleverd

echt top!