Goede productwn

Goede producten werkt goed

door corona

door de corona licht alles een beetje overhoop wat latere leveringen tot gevolg is dit is een jammer punt waar we jammer genoeg een beetje mee zullen moeten leven daarom kunnen sommige bedrijven jammer genoeg niet op hun waarde kunnen beoordelen maar ik heb wel mijn gevraagde spullen netjes gekregen daarvoor dank u wel

de opdracht werd snel en accuraat uitgevoerd.

Savonds besteld volgende dag in huis

Savonds besteld volgende dag in huis

Klasse

Gewoon alles goed

Supergoed

Hele snelle levering! Binnen 24 uur alles in huis

Heel tevreden

Heel tevreden, goede prijs kwaliteit, product zoals omschreven, snel bezorgd en netjes verpakt, dankuwel

Snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending

Spullen snel geleverd. Alleen jammer dat er bij de nieuwe Puch Maxi koplamp geen lampje geleverd is, aan de oude heb ik niets en moet dus nu onnodig geld uitgeven aan verzendkosten. Zit hij er niet bij, maak dit dan kenbaar.

Uitstekend altijd !

Ik besteld altijd vrijwel meteen geleverd !

Aanrader Top bedrijf

Top heele snele reactie zo als gezegd vandaag bestelen morgen in huus Echte AANRADER Een kleine opmerking ik moest helaas bij de buuren een accudeksel voor kymco vp50 bijbestellen jullie hebben die niet helaas.

Prima, snelle levering!

Alles in orde en snel geleverd

Veel op voorraad en super snelle levering!

Veel op voorraad en super snelle levering! Voor een goede prijs

Prima en snel

Excellent

Definitely order again from here.

Alles snel goedkoop en juiste producten ontvangen top bedrijf

Niet goed

Ik heb mijn pakketje zondag besteld en wij zijn vrijdag en het is nog steeds niet geleverd

tevreven

snelle service binnen de 24u in huis

Orginele producten

Goede prijs, orginele producten. Snelle levering.

Gewoon goed!!!!

Valt niks over te zeggen,behalve dat hetgeen doen wat ze doen. Perfect!!

Slecht

Staat op de website voor een bepaalde tijd besteld volgende dag binnen maar daar klopt helemaal niks van

Matig

Stond volgende dag in huis vervolgens 2 dagen later nog steeds niets binnen

Okie do

Erg goed

Supersnel.

Snelle levering en wat het mooiste is gratis vanaf 49 euro.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk