perfect bedrijf

zo als het hoort zeer leuk contact

Accu bestelling nummer 000425011

Beste Op dit bestelling heb 5 accu’s bestelde Waar 1 van slecht is laadt niet op Zou ik deze kan veranderen ? Mvg

Spullen besteld

Spullen besteld om 22:30 had het gewoon de Volgende dag in huis. Is allemaal netjes verpakt

Niet zo blij, niet compleet

Ik heb pakket besteld, nieuw 70cc malossi complet cilinder, en de zuiger veren was niet van de zuiger nu moet ik appart bestellen

Snelle levering en precies zoals beschreven

Alles was zoals aangegeven, en levering was correct. Dit is toch alles wat je wilt in een webshop!

Kan me bestelling nergens annuleren

En is al verzonden als er op de mail word gereageerd

Ruime voorraad, scherpe prijzen en snelle verzending!

Goede en snelle service

Een hele fijne snelle service en duidelijk op de site :)

Snel geleverd en mooie prijs

Heel tevreden

Is niet de eerste keer dat ik een onderdeel bestel bij jullie en net zoals de eerste keer ben ik weer tevreden over jullie service

Snelle levering en top producten

Goede service en een snelle levering

Goede service en een snelle levering.

Snel geleverd en goed geregeld

Besteld en meteen geleverd en dat in deze tijd is best uitzonderlijk.

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Heel eenvoudig om op de website de bobine voor een scooter te vinden. Bestelling gedaan en de levering al de volgende dag. Gemonteerd en loopt los een zonnetje.

goed, maar....

Ik heb een spoed bestelling geplaatst. De bestelling zou dan dezelfde avond nog geleverd worden door red je pakketje. Daar betaal je iets extra voor. Maar ik kreeg begin van de avond een email van red je pakketje, dat ze een storing hadden en niet konden bezorgen. Het pakket is een dag later bezorgd. Als ik dus een normale verzending had gedaan, dan had ik het pakket eerder gehad dan nu. Maar red je pakketje begint niet over de extra kosten die gemaakt zijn, en waarvan de service niet is nagekomen.

Ik heb veel besteld van k parts

Ik vind k parts de beste scooter website die er is tot nu toe

Uitstekende service! Snel!

Smiddag besteld, savonds in huis!

Goede prijs en uiterst vlotte levering

Toevallig onderdelen gezocht voor een oldtimer bromfiets en zo bij k parts terecht gekomen ,ze hebben een uitgebreid assortiment en een goede prijs ,zeer vlotte levering niets op aan te merken een aanrader

***

mijn onderdeel is niet de volgende dag binnen gekomen is er nog steeds niet ben nu al een week later nog steeds niet

Slecht

Retour kosten moest ik zelf betalen, wat jammer.

zoals altijd

Heb al medere keren bij K-Parts besteld , en zoals atijd snel goed verzorgd in verpakking en goede info betreft het post gedeelte. dank u wel. Top.

Super snelle service

S'middags besteld dezelfde avond geleverd gewoon perfect.

Top goederen, snel geleverd

simpel zoeken en snel bestellen en geleverd.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk