correct

correct

Goed,komen afspraken na.De goederen worden in perfecte staat geleverd.

….

Gewoonweg super .

Van bestellingen tot levering alles vlotjes en correct verlopen .

Zeker voor herhaling vatbaar

Netjes en optijd

Perfect, snelle levering.

Vandaag besteld morgen in huis

de startkoppeling werkt matig , verder heb ik geen klachten

de spullen waren snel in huis , en verder heb daar geen klacht over

Niet helemaltevreden

Ik heb eerst gebeld voor info kon mij niet helpen want ik had schroefdraad van 3 cm nodig. Al weer een mailtje gestuurd met de vraag naar schroefdraad 3cm of anders een oplossing van het bedrijf. Ik kreeg een antwoord een standaard spiegel moest nemen. Deze bestelt en na 2 dagen bezorgd maar waren niet de goede. Een mailtje gestuurd en per omgaande een retour label gekregen en weggestuurd.Na 5 dagen bericht dat het artikel is ontvangen het geld wordt overgemaakt Het terugsturen kost 5,95 euro en komt voor eigen rekening belachelijk. Voor mij geen artikelen meer van deze winkel.

Goede prijs en snelle levering

Om 20.00 uur besteld, volgende dag 14.30 onderdelen thuis ! Top

Bestelde producten binnen beloofde tijd geleverd

Volgende dag bezorgd.... of toch 4 dagen later

Zondag besteld en zaterdag binnen. Best lang en geen aanvullende info gekregen mbt niet op voorraad oid. Spullen netjes verpakt maar helaas niet gelijk aan de foto. Betrof benzinekraantje met slangklem aansluiting en ontving een met schroef aansluiting.

Ze doen wat ze beloven.

Soms zie je met bestellingen de levering de volgende dag, maar dan kan het tocht niet waargemaakt woren. Bij K-Parts wordt het wel waargemaakt. Binnen 24 uur de bestelling netjes verpakt in huis. Top!

super

Zoals altijd. Gewoon super! snelle levering en een goede voorraad van onderdelen.

Snel geregeld

gewwon grandioos

geweldige firma altijd snelle levering en goede service

Geweldig!

Een uitlaat voor mijn Berini hier besteld voor een goede prijs.volgende dag al in huis in prima staat.ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd net zoals omschreven

Snel en correct

Goede service en snelle levering

Internet is snel maar bezorgen ook Top

De slogan voor 13.30u. Besteld s'avonds in huis klopt als een bus 4 1/2 uur later letterlijk in de bus en het onderdeel was top

achat

parfait rapide

top

Alles top geleverd

Altijd netjes op tijd geleverd leuke prijs top kwaliteit en hele aardige mensen als er iets niet goed is word het super opgelost

Goed product, snelle levering

Product goed

What you see is what you get en supersnel

Supersnel

Naar waarde en snel geleverd

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk