Ik zou normaal niet snel een 10 geven aan een webshop alleen K-parts heeft wel alles wat ik nodig heb. Waar ik het meest onder de indruk van ben geweest is de snelle verzendinh

Leuke ervaring

Grote keuze aan onderdelen, ook voor mijn oudere booster vond ik tot nu toe alles wat ik nodig had en heb dat vrij makkelijk kunnen vinden ook in de webshop, die is heel overzichtelijk en alles is duidelijk en voldoende beschreven zodat je zeker bent dat je het juiste artikel besteld hebt. En mocht je toch nog met vragen zitten kan je makkelijk en onmiddellijk een chat starten met één van de medewerkers die je graag en vriendelijk zo goed mogelijk verder helpt, kunnen ze dat niet dan kan je ook nog per email je vraag stellen en wordt je diezelfde dag nog verder geholpen. Ik ben zeer tevreden over deze webshop en doe voortaan al mijn bestellingen bij K-parts!

snel en nettjes

Ik ben blij met mijn aankoop bij k-parts. product is goed en levering was snel en nettjes. bedankt

onbruikbaar

Lynx Bicycle Kick Stand code 440611 besteld. Deze is onbruikbaar want er is geen bovenplaatje waarmee de standaard op een normale fiets kan bevestigd worden. De bout is bovendien te kort om als bevestigingsmateriaal te dienen.

Snelle levering maar niet passende onderdelen

Lucht filter elementen besteld voor de Yamaha Neo’s blijken deze niet eens te passen want ze zijn veel te klein. Na een hoop geklooi zijn ze natuurlijk niet onbeschadigd en kan ik ze dus niet retour sturen ondanks ze een fout onderdeel verkopen.

Op de site, was alles duidelijk qua onderdelen, die ik nodig heb voor mijn scooter. En wat betreft de levering was vlot verlopen.

Top bedrijf met top service en altijd snelle levering

3de bestelling voor ons en voor de 3dekeer naar alle tevredenheid afgehandeld. De website is tevens overzichtelijk en door prettig in gebruik. Gewoon verdiende maximale sterren *****

Top !

Snelle levering ! Goede prijs ! En kwaliteit ! Ik heb hier een scooter standaard gekocht , deze zijn na 2 jaar meestal door geroest. Maar deze van K-parts is goedkoper en een stuk steviger dan de originele ! Ben aangenaam verrast !! Top !

Alle spullen snel en netjes geleverd

Zou ik zeker aanraden bij anderen

Altijd snel, Altijd compleet

Super snelle en vooral volledige levering van hoge kwaliteit onderdelen! Zeker een aanrader!

Goeie service en echt waar TOP (met de nadruk op top) KWALITEIT!

Ik had pas geleden nieuwe spullen voor me scooter gekocht bij K-PARTS natuurlijk omdat ze goede dingen leveren en ze zijn goedkoop! Dit onderscheid ze van de rest en daarom koop je spullen bij hun!

Perfect bedrijf alles wat ik nodig heb hebben ze.

Dit bedrijf is perfect voor alle soorten merken /onderdelen die je ook nodig hebt. Ben altijd tevreden als ik het hier bestel want krijg het altijd snel thuis en voor een goede eerlijke prijs Mvg Yuri

Snelle en vriendelijke service!

Als ik onderdelen ga bestellen, kijk ik altijd eerst bij Kparts. Lage prijzen en groot assortiment! Bij vragen word je vriendelijk geholpen en het pakket is er vaak de volgende middag al. Een aanrader dus! Gr, Vincent

Fantastisch fascinerend

Product beviel goed als werd aangegeven en verwoord in de beschrijving er is ook duidelijk aangegeven wanneer en hoelang mijn bestelling er zou zijn hij was er zeer snel en de onderdelen bevielen en ze hebben goed uitgepakt op mijn Vespa GTS 300 ben blij hier mijn bestelling te hebben gedaan en zou er ook zeker weer wat gaan bestellen als ik weer wat nodig heb voor een motor scooter of mijn Vespa GTS 300 kparts echt een aanrader

Top met een super snelle afwikkeling.

Bestellen betalen, ontvangen en sleutelen maar. Lijkt MotoGP wel.

Perfect!

Producten zijn zoals omschreven, en waar nodig/handig is met extra informatie. Overzichtelijk en duidelijk.

Geen klachten, word netjes geleverd en op tijd Meerdere keren aantal dingen besteld K-Parts is aan aanrader om bij te bestellen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Ik zocht naar een bepaald producten en de keuze was reuze. Ik vond het ene product maar stel ik wil een upgrade kan ik die ook bij jullie halen en het was de volgende dag al geleverd zelfs op een zaterdag.

Goed en snel geleverd.

Altijd als ik wat besteld is het altijd de volgende dag in huis. Ik krijg wat ik bestel

Snelle levering en gemak

Bestelling snel geplaatst, website gemakkelijk doorlopen, je word op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De volgende dag stond de koerier voor de deur met de artikelen, perfect!

Heel betrouwbaar!

Ik kreeg elke dag nieuw over mijn pakketje en het is heel op de juiste dag aangekomen. Top service!

Top bedrijf goeie service snelle levering

Ben altijd zeer tevreden en heb goeie ervaring met k-parts

Goede snelle levering altijd tevreden

bijna alles is altijd op voorraad en het komt altijd op de aangegeven datum als er iets verkeerds is word dat snel op gelost altijd heel tevreden en bestel zeer vaak bij k parts

Prima service !

Ik werd goed op de hoogte gehouden van onze bestelling, prima en snelle service. Niets op aan te merken…top !

Snelle levering en steeds beter duidelijke omschrijving van toepasbaarheid van het onderdeel. ( modellen waar het op past )

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk