Top service !!!!

Ik had een uitlaat binnen gekregen die niet pastte , dit hebben ze super opgelost , heb de oude kostenloos terug gestuurd , en ze hebben de nieuwe weer kosteloos naar mij op gestuurd , TOP !!!!!

Snelle levering daar word ik blij van

Snelle levering, maar helaas lage kwaliteit

Ik heb kappen en lichten gekocht voor mijn Piaggio zip, de levering was heel erg snel, dat is een goed pluspunt maar, de kwaliteit was veel minder… de lichten die ik besteld had waren slecht afgewerkt paste heel slecht in de kappen en kwam zonder de kabel die ik nodig had om de lichten met het contact te verbinden.

Het was mijn eerste bestelling, snelle levering en ik kom zeker weer terug voor een volgende bestelling

Zending duurde langer dan gezecht

De zending kwam later dan verwacht. En ik vind het beendeken erg onduidelijk te monteren op mijn scooter ik heb een kymco poeple 's 2018 maar de omschrijving is er onduidelijk.

Top site Snelle levering . Goed prijs

Goede service , aanrader

Alles zo als gewenst ! Zeker aanrader

Snelle en goede service.

Nette en snelle levering

Goede producten en goede diensten na verkoop

Super service

Altijd tijdige levering! Conform hun voorwaarden! Top!!

Onprofessioneel

Mijn ervaring is zeer slecht puur door de levering dienst PostNL BE Mijn pakketje werd elke dag opnieuw uitgesteld naar een nieuwe tijd sins woensdag en vandaag is het zondag en hebben ze mijn pakketje kwijt geraakt Dit is al de 2de keer op een rij.

Ik heb nog nooit problemen hier gehad en ik bestel hier toch al een goeie 2 a 3 jaar en nog nooit iets verkeerd of kapot of wat dan ook ben er super blij mee

uitstekend

Haal al aantal jaren mijn onderdelen alleen bij K-parts. overzichtelijk, goede prijs en supersnel geleverd met extra opties als avondlevering op dezelfde dag! klantenservice is ook goed, ze proberen je echt zo goed mogelijk te helpen als je vragen hebt. In een aantal jaar nog nooit problemen gehad met orders. raad iedereen aan hier te halen, de betrouwbaarste te vinden online!

Product klopt zoals beschreven

Snel, en precies zoals beschreven

Zoals bovenstaande, snel verzonden.

Kappenset was niet netjes.

Kappenset is slecht gevormd. De grill past niet op de voorkap. Ook zijn een aantal gaatjes zo klein dat er geen schroef doorheen past. Ik vind het erg zonde.

Zeer snelle levering

Product besteld en de zelfde dag nog in huis. Zal in de toekomst zeker hier weer bestellen.

top bedrijf

super snelle levering, en een goede service

Snelle levering goede service

Goede site .makkelijk je onderdelen kunnen vinden. En snelle levering

top service

snelle levering en goede kwaliteit product

Goed en snel geleverd

Ik heb Online een bestelling geplaatst, dag erna in huis, goed en snel ontvangen

Slechte levering wel betaald

Ik heb betaald voor zelfde avond bezorgt, maar hij is echter verkeerd gesorteerd en niks terug gekregen..

Irritant

Zeer vervelend deze reclame om een recsensie ge schrijven

Ik heb een defect product ontvangen en klantenservice weigert verantwoordelijkheid te nemen

Ik zal mijn ervaring delen op social media. Andere kopers moeten gewaarschuwd worden.

Product zoals omschreven

Prettig