Daarom heb ik ook deze tweede bestelling geplaatst

Beugel voorspatbord

Heb 2 van deze beugels besteld en vlot bezorgd gekregen. Helaas waren de bevestiging bouten M8 en dat had M6 moeten wezen. Gelukkig heb ik wat bouten en moeren in voorraad dus kon ik ze alsnog bevestingen. Met de beugels is niks mis mee en zijn goed van kwaliteit en pasvorm en staan mooi op mijn Sym Fiddle II

Snel en correct .

Zoals het hoort keurig volgens afspraak

Goed alleen verkeerd

Ik heb een begrenzer gekocht. 35 km/h. Scooter rijdt helaas 42. Ik zal contact opnemen om het te verhelpen en dan opnieuw een revieuw plaatsen.

Prima site makkelijk keuze kunnen maken

Zie hierboven

Wel vaker bestellingen geplaatst altijd goed

Helemaal top

Snelle levering Mooie spullen

Zie hier onder

Ik ben zeer tevreden. Ik zou vaker bij Juli gaan bestellen.

Zeer goed en snel

Top geregeld

Helemaal goed

Zeer snelle service. Goed ingepakt zeer snel binnen en heel goedkoop.

Altijd heel stipt

Doch in mijn laatste bestelling was er 1 onderdeel die niet paste op de scooter zoals omschreven

Goed maar bezorging slecht

Elke keer met post NL is er wel iets, komen ze gewoon niet aan je deur kan je het de volgende dag na 15:00 pas ophalen wordt het weer verzet naar volgende week terwijl ik het onderdeel vandaag moest hebben. K-Parts goede duidelijke site maar bezorging is niks

Nu al een tijd besteld bij k parts

Mijn ervaring met k parts is goed snel thuis bezorgd . Ik ben vooral geïnteresseerd in snelle onderdelen voor runner

Top shop

Makkelijk besteld en super snel geleverd

Pakketje niet aangekomen

Hellemaal top geen problemen

Bestel spullen volgende dag in huis altijd netjes aan gekomen. Topservice alleen mischien iets eerder lever tijd aangeven

goede service

Wou michelin city grip 2 band hebben. Was tijdelijk niet voorradig. K-parts stuurde mailtje wanneer wel weer op voorraad, top.

Goede spullen & mooi op tijd!

ga zo door

ga zo door

Zeer vlot

Alles vlot en snel !

Product werkt niet

Ik heb de mezoly begrenzer besteld en ook supersnel ontvangen. Alleen werkt hij niet, ik heb alles aangesloten volgens de handleiding, de rode draad van de begrenzer bij de pick up draad opgezet. Ik heb de andere kabel die naar de cdi gaat ook al geprobeerd maar die doen ook niks.

Uitstekend en zeer snelle levering

Heel goed van bestelling tot aflevering, alles goed verpakt!

Heel goed, kort en bondig!

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk