Goede service en altijd op tijd geleverd

Makkelijk en snel een goede service en altijd op tijd geleverd.

Goed snelle levering

Snelle goede levering

Zeer snelle levering. Top

Zeer snelle levering

Snelle service en tot op heden is altijd alles goed gegaan

Professioneel

Ik heb het onderdel snel ontvangen.

Netjes en optijd

Fijne en overzichtelijke website, makkelijk om onderdelen te vinden. Snel en correct geleverd.

Simpel gezegd, perfect

Strak geregeld "…………………

super goed service onderdelen en verzending

ik garandeer iedereen koop van k-parts super onderdelen en goedkoop en service is ook goed met verzenden ik ga elke keer onderdelen van hier kopen voor agm vx50 dank u wel k-parts

alles in een keer goed

Prima alles compleet,netjes verpakt. Top tot de volgende handel.

Hele snelle levering altijd!

Goede stukken

Goede stukken altijd optijd toe gekomen

Snel maar bestellen iis moeilijk

LAAD LANGZAA, EN DOET GEK MET BEZORGADRES. IK WIL BETALEN EN DAN GEEFT HIJ EEN FOUT WAAR JE NIET ACHTER KAN KOMEN WAT JE HEBT FOUT GEDAAN. OOK ALS JE HET VAKJE NIEUWSBRIEF UITZET EN JE BETALING GAAT EEN KEER FOUT ZET HIJ HET AUTOMATISCH AAN TERWIJL JE HELEMAAL NIET OP DIE PAGINA BENT. DE BEZORGING EN HET PRODUCT IS FANTASTISCH. MIJN HELE SCOOTER IS K PARTS

Super snel bezorgd netjes in gepakt

alles loopt daar op wieltjes

alles oke

Erg goede service!

Erg negjes

top levering

top

Snel en goed

Mijn ervaring met kparts is al een lange tijd zeer goed en de pakketjes komen altijd optijd en goed ingepakt met voldoende verpakkingsmatriaal.

Snel makkelijk

Snel en gemakkelijk

was goed maar is nu heel slecht

Ik heb een Airsal 65cc voor mijn Tomos besteld. Ik heb een 50cc Airsal binnen gekregen en wanneer ik jullie hierover probeerde te contacteren werd ik genegeerd.

Perfect!!

Alles pasten en zeer goeie kwaliteit

Verkeerde product gekregen zonder oplossing

Heb hier al vaak besteld. Reeds een cilinder zuiger en zuigerveren besteld,maar de zuigerveren blijven in de zuiger zitten. Zijn dus te breed.slechte service. Krijg geen nieuwe zuigerveren opgestuurd. Jammer dat het probleem niet opgelost wordt. Ik bestel volgende keer hier echt niet meer

Vendeur extra

Tout est impeccable