Altijd correcte levering

Echter nu helemaal niet blij met de versturingsdienst van het pak ze leveren tussen 12 en 16u na 16 u mail dat ze er niet geraken vandaag , oké . Volgende dag opnieuw terwijl ik heel de dag thuis ben . Dan staat er plots een nieuwe mail dat ze het hebben afgezet een een afleveringspunt kon ik er alsnog met de auto naartoe niet tevreden van de aflevering dus !

Snel en goede kwaliteit

Top service zo als gewoonlijk!!

Alles verloopt zoals het hoort te verlopen .snelle service. Dit zijn mensen die bezig zijn met hun online shop super team!!

Simpel , snel en kwaliteit

Altijd netjes alles binnen gehad super verpakt Snelle leveringen En kwaliteit van de spullen zijn gewoon goed Top site Bestellen bestellen bestellen

Kreeg het pakje wel ni morgen maar 2 dagen later

Snel geleverd met de avond levering

positief

Go

Snelle levering en de juiste onderdelen

Goed klanten dienst en spoedig levering.

Zoals gezegd, goed klanten dienst en spoedig levering. Geen klachten.

Hat beter gekunt

Koplamp paste niet schroefjes wouden der niet in. Om me kilomet teller vast the zetten

Snel en oké

Snelle levering en oké

prima levering

snel en goede leveringen

Netjes op tijd geleverd wat ik nodig had voor een goede prijs.

Product zoals omschreven. Snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Makkelijk om een account aan te maken en te betalen.Goede producten en snelle bezorging

Snel en goed

Gewoongoed

Product oké, afhandeling slecht.

Vrijdag een tweetal windschermen besteld, die zaterdag bezorgd zouden worden. Tijdstip van bezorging was al vermeld op de site, voordat ik afrekende. Netjes een mail ontvangen dat mijn bestelling in behandeling was, maar helaas, zaterdag geen windschermen, maandag ook niet, toch maar de hulp chat gebruikt(werkt overigens perfect) 1 van de 2 windschermen waren niet op voorraad, en werden pas dinsdag geleverd. Stuur de volgende keer eerder info over een bestelling, of nog beter geef een eerlijke leverdatum door. Ik zocht een betrouwbare 2e leverancier maar ik zoek nu verder.

Redelijk

Normaal nergens last van deze zending nog niet binnen door post nl

Rien à dire nickel

Rien à dire, tous ces bien passé et tous reçu en temps et en heure

Product zoals omschreven, snelle levering

Supersnel

goede overzichtelijke site

een goede duidelijke site en snelle levering , zondag besteld maandagmorgen in huis , half uurtje na de bezorging kon mijn zoon weer rijden

goede website en snelle levering

De spullen die je nodig heb kun je over het algemeen snel vinden via de zoekbalk en dan is het makkelijk bestellen en de levertijd is ook goed.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk