bijna alle onderdelen gekregen op 1 na en wacht nog steeds op die na levering wat super lang duurt!

redelijk maar na levering duurt te lang wacht al 2 weken

Grote bestelling gedaan bijna goed

Ik bestel altijd via k part top site met veel aanbod mooie prijzen en hoge kwaliteit erg blij mee altijd mn spullen netjes en goed ontvangen op de laatste 2x naar maar dat mag de pret niet drukken k parts neemt mn klacht goed in handen en lossen het waarschijnlijk snel op heel erg blij mee en ook erg blij met de snelle en goeie leveringen .

good service and fast delivery

good service and fast delivery

Top enel

Besteld snel in huis

Not happy

Order ok, delivery nightmare.

levering prima, kwaliteit product slecht

levering prima, kwaliteit product slecht, band was na 1 dag weer lek

Snel levering maar niet het afgebeeld artikel leveren.

Niet het afgebeeld artikel leveren maar een andere.

Super snelle levering

vrijdag besteld, zaterdagmiddag in huis... Malossi 80cc cilinder trekt goed op, ff inrijden en daarna lekker blazen

Zeer slecht klantenservice

Ik heb een beenkleed gekocht en hij is geschuurd binnen gekomen.Ik heb nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf.Ze zeggen dat ik hem zelf gedaan heb en noemen ze mij als leugenaar.Toen probeerde ik uit te leggen dat het zo binnen gekomen met fotos.Werd terugzending goedgekeurd en ik heb de product terug verzonden.Pas 1 week later krijg ik een weer mail dat het afgekeurd en als ik hem terug willen hebben moet ik het weer verzendkosten betalen.En de medewerker (Peter) noem mij leugenaar.Ik heb alle rechten om mijn geld terug te krijgen.Dat weten ze ook maar proberen ze tot dat ik opgeven.Maar ik geef nooit op als ik gelijk heb.Ze denken tja voor €50 gaat hij niet zo ver.Maar dat is niet meer om te geld.Meer principe. Ik wil mijn geld terug en krijg mijn geld terug.

Makkelijke site voor te bestellen, super snel geleverd

Super snel

Alles naar wens en super snel geleverd

Goed en snel

Goede prijzen en levering bij K-Parts

alles perfect

alles perfect zoals besteld

Zeer goed levering was volgende dag zoals vermeld

hi

good

Snel en goedkoop

Snel geleverd en goedkoop

Goed produkt en snelle lrevering! Top!

Uitstekende service

Alles besteld en de volgende dag al binnen gekregen. Super+++

Duidelijke site, snelle bezorging en prachtige producten!

Kijken, kopen en rijden maar!

Geweldig snel

De volgende dag alles binnen. Met post.nl gelukkig niet met DHL.

Mooie witte retro Topkoffer , afwerking wat minder maar dat word ook vermeld, en in gebruik merk je daar niks van. Verder handig om te hebben, er past een helm in of paar boodschappen

Goede service snelle levering

Snel geleverd en goed kwaliteit

rapidité d envois et de livraison.

bonne pieces a tres bon prix. je commanderai encore sur k parts des pieces pour mes cyclomoteurs.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk