Deels

De afzender heeft problemen gehad met PostNL dat de goederen niet verwerkt zijn. Daardoor later afgeleverd als beloofd op de website

Zoals altijd...snel en goed !

Kan er op vertrouwen dat alles snel komt en product zoals verwacht...eventuele verkeerde koop kan zonder probleem retour....super !!

Geen pakket ontvangen

Wacht al 3 of 4 dagen op mijn pakket en nog niks binnen word je niet goed van en dan wel factuur sturen hopen dat je gaat betalen ze zijn niet goed joh

goed gedaan

ik vond het goed gaan want de beselling was snel n huis

Goede qualiteit

De levering is niet altijd even snel als aangegeven bij je bestelling.

Mwa

Had 4 dingen gekocht. 3 daarvan waren goed, maar een ding was beschadigd. Volgens hun hoort dag zo maar bij een vriend van mij is dat niet. En ze hadden ook de retour geweigerd. Wel snelle reactie. Maar mag wel iets beter worden met retour

Goede fijne service

Enige minpuntje is dat mijn pakketje met een beetje schade kwam die niet door de bezorgers komt. Voor de rest heel fijn

Veel op voorraad

KParts heeft altijd veel onderdelen op voorraad dus ook snel geleverd.

Niet zo tevreden

Mijn pakket staat dat die is afgeleverd maar dat is hij nog niet

Zet de nieuwe cilinder er op en 1 seconden heeft die gelopen en toen kreeg die een fastloper

Zou graag een nieuwe cilinder willen maarja

Snelle en goede levering!

Vertrouwd adres

Positieve service en snelle leverering

Het was snel en goed

geweldig en snel geleverd

ga ik vaker op kijken

Fijn

Pakket was snel bezorgd en en stond duidelijk verwezen hoelaat

Goede service was de zelfde dag in huis

Snelle en goede service

Duidelijke en overzichtelijke webshop.

gewoonweg perfect

het meeste is op voorraad het ia netjes verpakt en super snel bezorgd. ik had op zaterdag einde van de middag order geplaatst en maandagochtend vroeg had ik t al thuis. absoluut een aanrader

Topsite, goeie producten en snelle levering

Groot assortiment, altijd snelle leveringen

Meestal goed

Alleen goede ervaringen tot de laatste keer, een nabestelling wacht nog (inmiddels 2 weken) op onderdeel.

Netje bezorgd tevreden over kwaliteit

Top service!!

Graag bezorgbedrijd red je pakketje betere voorwaarden enzo afspreken want me pakketje zou zelfde dag bezorgd worden als ik niet boos werd en een beetje ging dreigen kwam me pakketje te laat!

Snel en alles volgens afspraak.

Zeer snelle levering van prima product.

Goed op de hoogte gehouden per mail en pakket is mooi op tijd bezorgd

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk