Snelle levering alleen niet de volgende dag.

Ik denk niet dat het aan jullie lag maar post nl. Maar niet de volgende dag in huis. Verder ze netjes en duidelijke site

Goed speullen

Top en kwaliteit

Niet wat ik had verwacht kan beter

Dacht wiel is op voorraad dat is mooi meteen besteld volgende dag in huis helaas is dit niet gelukt zit nog te wachten nu al 3e dag hoop dat het vandaag komt .

Snelle correcte levering

Alles voldeed aan de verwachtingen, goed product.

Fantastische ervaring

Makkelijke site om iets te bestellen met een correcte afhandeling

Goed, snel aan betrouwbaar

De site is overzichtelijk, het product ziet eruit zoals beschreven, het pakketje komt op de juiste tijd binnen

Goed kwaliteit

Alles is perfect behalve post nl levering, ik kreeg eerst te horen dat me bestelling op dinsdag kwan toen werd het woensdag tussen 14,15 en 16:45 en toen vertraging. En daarna werd het weer verpleaats naar 18:45 tot 20:45 toen moest ik plotseling weg terwijl me ouders nog thuis waren, daarna zag ik dat het pakketje was afgeleverd om 20:34 maar ander half uur later kreeg ik plotseling een mail dat ik me pakketje kon ophalen bij een ophaalpunt de volgende dag wat mij heel erg boos maakte

Erg goed

Duidelijke website

Beste

Alles is Ok

Izi

Snelle verwerking en levering

Snel en goede service

Snel verzonden goede service en mooie foto's

Na prima service en advisering top levering!

Na een uitstekend advies van Vincent nu bezig met de opbouw van een Yamaha Aerox 70 cc. Zodra het juiste lager op voorraad is gaan we de cilinder en carburateur bestellen en dan alles opbouwen!

Snel en goed

Goede service altijd snel binnen

Altijd snel en goed

Snel geleverd en duidelijk op de website

Perfect, snelle levering

Veel onderdelen in voorraad, snelle levering.

Snelle verzending, prima kwaliteit

Scooter zelf kunnen repareren door het bestellen bij deze site. Vooraf niet bekend bij mij, maar 100% tevreden.

Super snel

De bestelling was makkelijk te plaatsen en werd snel optijd geleverd

prima geregeld en verzorgd. BEDANKT

zaterdagmiddag besteld en maandagmorgen reed de scooter alweer.

Zondag besteld en maandag al in huis.. Super!

Snelle levering ju8

Top producten