Prima product

Snel geleverd goed verpakt hele nette prijs

Goede producten voor een juiste prijs

Goede producten voor een juiste prijs.

Zoals het hoort. direct en snel!!

Ideal. direct een mail ter bevestiging en snel in huis!

positief

positief

Ik wacht nog op myn luchtfilter

Goede service en op tijd geleverd

Bestelling gedaan en al heel snel de spullen in huis. Ze hebben een groot assortiment en kwalitatief goede spullen

over het algemeen goed bedrijf

Producten worden snel geleverd, wel zijn er vaak producten niet op voorraad of worden ze nageleverd na een week. ook heb ik er veel last van dat wanneer ik zoek op trefwoord in de website dat er dan honderden resultaten komen die niks te maken hebben met waar ik naar op zoek ben. verder snel en goed contact via mail en aardig tevreden door de snelheid van leveren.

Snelle top levering

S avonds besteld en volgende dag vroeg in huis wat een top service

Bestelling ging makkelijk en werd snel geleverd

Goede levering en vele sneller dan ik had verwacht

Had alles 18 oktober besteld om 10 uur in de avond en in de ochtend van 19 oktober was alles er al zeer goed verpakt en goede levering

ik vind het een top website Alles wat ik besteld heb komt snel aan en is goeie kwalitijd.

Top service!

S'avonds rond 21u mijn deel besteld de dag erna in Belgie geleverd! Beter dan dit kan niet! Bedankt!!

Snel en simpel

Haal vaker onderdelen voor mijn scooters/motor hier. snelle levering.

Goed product ,zoals aangegeven was

top service en snel

top service en snel

Zeer snelle en goede levering met veel duidelijkheid

Ik heb het gekocht voor iemand anders.

Ik heb het gekocht voor iemand anders

Geweldige service

Top top!!

Goede ervaring en belooft wat ze doen!

Goede producten voor een lage prijs!

Snel en correct

Soepel snel en kloppend

Gemakkelijk besteld en vlot geleverd.

De bestelling 's avonds om plm 20.00 geplaatst en de volgende dag om 11.00 al ontvangen. Hoeveel sneller wil je het hebben.

Top bedrijf

Op en top

snelle service

K-Parts voorziet de klanten supersnel van goede artikelen. Snelheid is heel belangrijk tegenwoordig.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk