Bestelling snel geleverd

Slecht

Er stond dat ik dit weekend hem zou ontvangen heb nog extra geld betaald ook nu komt hij vandaag (maandag) pas binnen

perfect

goeie site&goeie service

Ok

Ok

Snelle levering en netjes verzorgd. |Top

Snel levering

snel besteld snel geleverd

Matig

Ik kocht een achterspatbord voor mijn Tomos A35, maar kreeg hem met schade geleverd

Goed geregeld

Alles is goed en snel aangekomen

top

sym fiddle 2 cdi cdi stuk geen idee welke ik moest kopen op kenteken gezocht wat voor soort motor ik had gebeld en deze gasten wisten precies welke ik nodig had stuurde een mail met 4 soorten toppers in een woord zelfde avond nog geleverd

Zeer snelle levering

Super snel geleverd. Mooie producten. Blij mee

Super bedrijf!

Artikel besteld en idd de volgende bezorgd, zoals beloofd!

Belachelijke verzendkosten

Voor 2 dingetjes die makkelijk gewoon in een bubbel plastic envelop passen 5 euro verzendkosten moeten betalen. Uiteindelijk van de 6 euro op 12 euro komen door verzendkosten. Bij aankomst bleek het niet het goede te zijn maar retour sturen is ook geen optie want dan mag je nog eens zelf de verzendkosten gaan betalen. Dus dan ben ik in totaal iets van 10/11 euro kwijt aan verzendkosten om 6 euro van het aankoopbedrag terug te krijgen. Dus heb ik het maar in de container gegooid. Echt belachelijk. Snap dat het een algemene verzend prijs is maar je kan best onderscheid maken in iets wat voor de brievenbus past en daar doosjes voor aanschaffen die door de brievenbus kunnen en echte pakketjes.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en super snel geleverd!

Ik had snel wat onderdelen nodig, om 11u s'avonds besteld, volgende ochtend 11u was het er al! Toppers daar bij K-parts!

Snel en correct geleverd

Heb als Belg al meerdere malen wat besteld bij Nederlandse (web)shops en het valt me op dat de afhandeling van een bestelling en levering steeds vlotjes verloopt en K-Parts is daarop geen uitzondering. Ook gestelde vragen bij een zoektocht achter een onderdeel werden snel en correct beantwoord.

Snelle levering!

Savonds besteld en de volgende dag in huis. Nu kan ik met warme hansen fietsen en op de scooter

Altijd keurig optijd en netjes verpakt

Bestel hier de meeste onderdelen nog nooit problemen gehad Communicatie is ook top

Netjes op datum

ik wil graag iets terug sturen en een nieuwe krijgen want het is beschadigd vandaar de ruim voldoende

Perfect ! Goed verpakt, op tijd geleverd. Prima.

Perfect ! Goed verpakt, op tijd geleverd. Prima.

Toppie service

Prima bandendeal, perfect en snel geleverd. Brommertje staat er weer prima bij.

Duidelijke omschrijving

Snel gevonden omschrijving klopt

Goed geregeld bestel er een hoop

Bestel een hoop bij jullie zal mooi zijn als ik meschien iets meer korting krijg bestel ii nog meer

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk