Gewoon goed

Komt afspraak na

super...

Reliable, fast and of course professionals...

Belachelijke termijn retourverwerking.

Artikelen werden snel geleverd. Echter 1 product voldeed niet, dezs teruggestuurd. Dat ging makkelijk met een retourlabel etc, echter zijn we al bijna 2 weken verder en is de retour nog niet verwerkt en nog niet terugbetaald. Belachelijk.

Soms mogen ze op de site iets duidelijker zijn met waar het precies op past en welk bj voor de rest helemaal geweldige site met snelle verzending

zeer tevreden van service

voor de eerste keer besteld en alles is perfect volgens afspraak verlopen-ik ben een tevreden mens

Geweldig service vriendelijke mensen

Ze zijn zeer hulpvaardig en nemen ruim de tijd om tot een oplossing te komen ik ben zeer tevreden hebben het woord service hoog in hun vaandel en handelen ook daarnaar echt toppie

NIET OPTIJD

mijn uitlaat is nog niet toegekomen zow verwacht zijn 5/10 1 DAG TELAAT

Heel goec

Snelle bezorging prima produckt

Hoede spoelen werk perfect

Optijd en goede spoelen opgeleverd werk goed

Het geleverde product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Fijne website, snelle levering, juiste prijs.

Vlotte service

Vlotte service en snelle levering

Bevredigend

Alles goed en snel geregeld.

Alles goed geregeld en snel binnen en de prijzen zijn ook goed.

Alles volgens de afspraak

quick delivery. best price

Ik had dringend een draaistel nodig voor mijn vespa en ik vond het voor de beste prijs en voor een zeer snelle levering. bedankt team

lekker vlot

hoop dat de service zo blijft

Duidelijk vindbaar en snelle levering

Onderdeel voor de scooter snel gevonden, en de volgende dag had ik het al in huis.

Wacht nog steeds op m'n bestelling

Voor 13.30 besteld-zelfde dag in huis á 8,95 extra verzendkosten...niet dus...is nu 22.45 en mooi geen bestelling...niks aangemeld bij het bezorgbedrijf... Hopelijk morgen binnen maar ik ga wel m'n kosten terug eisen...zit voor niks te wachten...

Goed alleen had beschadigd onderdeel

Goede service alleen beschadigd onderdeel binnen gehad

Zeer correct

Ben super te vreden over alles en de super snel verzendingen. Prijzen zijn spot goed koop. Bedankt Kaparts.nl.

Snel, compleet en naar verwachting!

Bestelling is snel geleverd geworden en was helemaal compleet. Kortom, alles naar verwachting, zoals het hoort! Perfect!

PRIMA!

Aanbevelenswaardig!

Zeer vlotte levering

duidelijke fotos, uitleg onderdelen brommer / scooter vlotte levering savonds bestellen en andere dag in huis Wel te veel onnodig verpakking Veel plastic (slecht voor milieu) Meerdere onderdelen zouden gerust als brievenbus pakket verstuurd kunnen worden Een doos van 30 X 30 cm voor een achterlicht is wat overdreven

Snelle en correcte levering

Havenkade 1