Betalen om iets retourneren vind ik geen service!

Wat ik goed en fijn vond is det de bestelling lekker snel geleverd was. Maar toen het niet het juiste product bleek te zijn en ik het retour wilde sturen, draaide ik op voor de verzendkosten en dit vind ik echt geen service! Jullie zijn de eerste winkel waarbij ik zelf de verzendkosten moet betalen om iet retour te sturen! Daarom zou ik voortaan naar een andere winkel gaan.

Snel uit geleverd maar post nl 3 dagen later

Snel uit geleverd

Geen aan of opmerkingen, top!

Alles was in orde

Goede producten.

Supersnelle levering. Eerlijke prijzen.

Heel fijne shop

Top service snwl bezorg

Top,snelle levering

Top en spullen snel geleverd

Alhoewel mijn besteld product niet werkte, heeft men zijn best gedaan om een oplossing te vinden.

De tuning dongel voor mijn E-bike werkte niet. Zo,der problemen heeft mocht ik deze retour zenden en heb ik het bedra, snel, en correct terug gestort gekregen.

Snelle levering en betrouwbaar !

Accu besteld en de volgende dag geleverd. Goed en veilig verpakt.

besteld om ongeveer 22:15 en de volgende dag om 12:00 uur alles in huis ! TOP !!!

Zeer snelle bezorging, dus een uitstekende service. Zeker een reden om als klant weer terug te komen bij K-Parts !

top

alles optijd aangekomen

Mooi

super snelle levering

12.00 uur In de middag besteld en s'avonds de onderdelen al binnen. Prijs is ook prima

Supergaaf dat ze een blik olie kunnen versturen

Zo mooi, ik bestel olie…… en ik krijg ook gewoon olie !!!! Wat een top winkel , niet normaal. Je verwacht het gewoon niet!?!? Dus blij met deze mogelijkheid die me geboden wordt om een review te plaatsen !!!!

Uitstekend! Tevreden

Super geen enkele opmerking!

Helemaal top

Goeie producten en goeie snelle levering

Snelle en goed product

Bedrijf stuurt onderdelen snel.op in avond besteld volgende dag al geleverd

Snelle levering, groot assortiment

Snelle levering, groot assortiment & duidelijke website

Snelle levering, slecht product

Ik heb 2x een treeplank wit besteld voor de Puch/citta Bij aanbrengen van de treeplank op de beugel braken er 2 pootjes af die hem op de plek zou moeten houden… Gelukkig een relatief goedkoop product waar ik niet veel heisa om wil maken

Goed en snel met een klantvriendelijke service

Wat we besteld hadden was niet helemaal compleet. Daar werd niet moeilijk over gedaan en direct opgelost.

Snel ,eerlijk

Goed prijzen, goede alles

Abi luister k zeg het je begin te bestellen ga

Top ! Zeer snel en goed verlopen

Alles wat ik nodig had en heel snel geleverd

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk