Goed!

Helaas wel 1 dag te laat geleverd maar kan K parts niks aan doen. Voor de rest alles uitstekend!

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis, in 1 woord top!

Prima afgehandeld

Snelle levering, en heel makkelijk tijdens het bestellen al aangeven waar je het bezorgd wil hebben.

2 meningen

Het krijgen van de helm ging allemaal heel goed en snel ! Maar het retourneren niet echt.. heb nogsteeds geen geld terug dus hoop dat dat nog komt.

Snelle levering mooie prijzen.

bestel regelmatig en alles is altijd correct en snel

ga zo door

snelle dienstverlening

Onmiddellijk gekregen wat ik had besteld en op de voorgestelde tijd , kortom super

Helemaal top

Alles netjes verpakt snelle levering goede kwaliteit top ga zeker vaker bestellen

Goed klanten service

Good thankyou for Peter that serve me after my order AND help me with post nl

Redelijk cva

2 van de stickers geleverd in plastiekje en in goede staat , den 3 de sticker niet in plastiekje met als gevolg gebogen en een deel losgekomen van de plakker waar door deze niet meer perfect plakt . Voor de rest snelle service

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Scherpe prijs

Prima spul en betaalbaar en snel thuis bezorgd zeker een aanrader.

Gewoon geweldig die service

Ze zijn gewoon geweldig daar

Dat je op voertuig model kan zoeken.

Het gene wat tot nu gekocht heb zijn lampjes, en een accu voor mijn scooter. De aflevering is snel binnen 2 dagen had ik in huis.

super

hij is super aan gekomen zoals ik verwacht hebben ik ben super blij met jullie samen de werken

Snel en zorgvuldig

Prima ervaring. Eenvoudig bestellen, snelle en goed verzorgde levering. Niets op aan te merken!

Product zoals verwacht en snel bezorgd

Snel in huis

perfect bedrijf

retour proces is echt geweldig! Iedereen zou dit systeem moeten hebben. Ook heel veel producten op voorraad, en supersnel in huis via postnl! Als je een vraag heb dan reageren zo ook snel met een duidelijk antwoord. Ik heb hier al meerdere bestellingen geplaatst, en ik blijf hier ook bestellen.

Extra betaald voor avond bezorging diezelfde dag maar kwam niet die avond binnen

Ik had die avond het onderdeel nodig maar was niet optijd dus had een probleem de volgende ochtend

Matig

Heb knipperlichten bestelt maar de ene werkt anders dan de andere

Nette website en je kan zien of het op voorraad is

Weer een snelle en goede levering

Snel en goed

Makkelijk

Gemakkelijk bestellen en echt de volgende dag in huis.

Mijn bestelling plaatsen ging heel makkelijk, de onderdelen werden de dag er op bezorgd. Voor mijn administratie had ik een rekening nodig die ik niet had ontvangen maar dat was mijn eigen schuld omdat ik een typefout had gemaakt in mijn e-mailadres. Er was maar 1 mailtje naar K-Parts voor nodig en daar hadden ze de fout snel gevonden en hersteld. Ik heb daarna netjes de factuur ontvangen. Een dikke pluim en wat mij betreft 6 sterren voor K-Parts.

Bestellen gaat gemakkelijk en duidelijke aangegeven

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk