Heel goed geholpen, top

Ik kreeg mijn bestelling en het deed het niet, heb gebeld en werd goed te woord gestaan en hebben mij goed geholpen, en kreeg een nieuwe toegestuurd

Goed en snel

Goed en snelle levering

Pakket veel te groot

Als het in een grote envelop had gezeten had het pakje al binnen geweest. Nu moeten wachten want ik was niet thuis. Pakket opgehaald en was zo groot als een krat bier. Beetje overdreven om het in zo een door te doen. Verder wel snelle bezorging in vergelijking met andere winkels.

snelle levering en een betaalbare prijs

ik bestel meestal bij k-parts omdat ze een snelle levering hebben en ook nog voor een betaalbare prijs voor goede spullen

Snel leverbaar

Goed tenzij je specifieke vraag hebt

Qwa bezorgen onderdelen mag niet klagen maar zou op zich beter kunnen zijn als iemand een vraag heeft over de montage van sommige dingen ik dus een mvt binnenrotor maar teruggestuurd om dat er alleen Franse uitleg bijzat en de site waar die op had moeten staan hele tijd error geeft maar als jullie die dan wel kunnen openen dan zou ik zeggen downloaden dat ding en doorsturen naar degene die dat vragen

Snel en netjes geleverd

Snelle reactie

Snelle reactie en snelle levering van hetgeen ik besteld had

Spullen zijn snel geleverd, alleen staat het type scooter hij de lijst waar het onderdeel voor is. Maar als je het gaat monteren blijkt het stekkerblok af te wijken. Gelukkig zelf de bedrading kunnen aanpassen op het oude blok om het pas te maken.

Goed en optijd geleverd

Onderdelen goed te vinden in de website met een duidelijke beschrijving

Heel goed geholpen na een verkeerde bestelling

Slecht

Cilinder besteld kreeg er kapotte veren bij

Snel geleverd!

Duidelijke omschrijving per product. En snel geleverd! Wel had de kabel die ik besteld had in een kleinere verpakking gepast (bubbeltjes envelop) Zo kan je ook de verzendkosten verlagen voor een aantal producten

Snelle levering zal aan kennis doorgeven als ze wat nodig heb voor brommer scooter

Top en snel geleverd

Alleen jammer dat ze voor de oudere scooters niet zo veel hebben

Super levering

Goed bedrijf, donderdag besteld, vrijdag al in huis!

Variateur naraku besteld

Variateur besteld, dag later binnen gekregen. Goed verpakt en paste perfect op de scooter. Deze rijdt weer top. Thanks K parts.

Goede service snelle levering

Binnen 1 dag me bestelling binnen en kwaliteit is goed

super snelle en correcte levering

Mijn ervaring met K-Parts is uitstekend

Snel en zeer goeie service

Snel en foutloze levering

Al meerdere malen besteld en altijd een snelle en foutloze levering.

Goede service en snelle verzending.

Prima producten en snelle verzending

Snelle levering.

Accu en wat kleine dingen besteld en de volgende dag in huis. Benzinekraantje past helaas niet maar te goedkoop om retour procedure in gang te zetten. Zeer tevreden.

snel & betaalbaar

Meerdere bestellingen gedaan. Altijd snel ontvangen . Wat beloofd wordt waargemaakt. Adres om te onthouden.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk