Snel geleverd en mooi op tijd, ben er zeer tevreden over, betrouwbaar bedrijf

onderdelen passen goed. Top

Goed snel en betrouwbaar

Kparts is een goeie site, ze hebben alles voor scooters, voor een goeie prijs. Levering is snel en ze zijn betrouwbaar. Kwaliteit is ook zeer goed. Ik heb hier al vaak genoeg besteld en zal dat ook blijven doen!

Goede kwaliteit en snelle service

Makkelijk om te bestellen en hele snelle levering. Kwaliteit is ook erg goed

Pipe d'admission

Bien reçu mon colis excellent produit aucun soucis au montage

Overzichtelijke site, handig zoeken en supersnelle levering

Overzichtelijke site, handig zoeken en supersnelle levering. Ik ga voor het eerst iets retourneren, dus we zullen zien hoe dat verloopt. Ik verwacht net zo soepel als de andere zaken. Reageren op supportvragen kan iets sneller. ;-)

Goede en snelle service

Veel op voorraad en dat ook nog voor een goede prijs

Goede prijs, makkelijke site, snelle levering

Voor mij #1 voor mijn scooterspullen.

Postitief

Goede levering en service. Alleen jammer dat als je iets aan de klantenservice vraagt dat er niet gereageerd word. Verder heel positief

Prachtig

Beste site tot nu bestel hier regelmatig Altijd snel en zorgvuldig bezorgd Mooie prijzen en een groot assortiment AANRADER++++

Snel en goed

Heb me bestelling altijd snel binnen en goed verpakt nooit problemen gehad met k-parts zeer tevreden klant

Super tevreden met K-Parts!

Donderdag avond besteld Vrijdag ochtend is huis wat wil je nog meer?!

Kan niet beter.

S'avonds 10 uur besteld, volgende dag twee uur in huis. Bestellen ging prima. Makkelijk te vinden. Top site.

Snelle service top

Snelle levering en goede kwaliteit.

Klopt altijd wat ik bestel

Topmateriaal past altijd op mijn zundapp

Mooi optijd geleverd en goede prijs kwaliteit.

Al vaker besteld bij K-parts.. altijd op geleverd. En producten zijn goed.

Perfect Service

Perfect Service biedt professionele Een goede service is de eerste aanval op de tegenstander, Ik wilde u nog complimenteren voor de duidelijke, snelle en perfecte service. Bedankt

prettige website, goeie service, snelle bezorging

Voor het eerst in mijn leven begonnen met sleutelen aan een Tomos brommert. Waar ik woon zijn ze technisch gezien illegaal wegens milieu maatregelen dus ik was bang dat het onmogelijk zou worden om nieuwe onderdelen te krijgen. gelukkig vond ik deze site die letterlijk ALLES heeft wat je maar kan bedenken. Nieuwe onderdelen, goede service en snelle bezorging. prima website, 10/10 would brommer again.

Top onderdelen

Ik heb hier best veel onderdelen besteld voor mijn scooter en ze waren allemaal goed! Elke bestelling was volgende dag in huis dus dat was erg handig. Ik ga hier zeker meer bestellen voor volgende scooter projecten.

Altijd op tijd en de juiste producten

Altijd op tijd juiste producten en altijd volledig aankoop geleverd hele maal top !!

Fantastisch!

Onderdelen op voorraad en komen hun afspraken na!

Overzichtelijke site, duidelijk bestellen.

Overzichtelijke site, alles is duidelijk en zoekfunctie goed.

In het weekend gekeken wat ik nodig had en besteld. Dinsdagavond alles kunnen monteren. Fijn als het gaat zoals beloofd.

Een mager onkundig bedrijf

Doe zoek actie; komt KParts met product, ze reageren op zoek criteria die niet matched met hun product. Ik denk dat het ze wel snappen-met accu keuze. MAAR DIT ZIJN MONGOLEN weten verschil tussen accu en bougie NIET. Bestel dus verkeerde accu; stuur terug en moet dagen wachten op geld retour.. K-parts niet voor klant maar eigen gewin

Ik heb eenmaal besteld via eigen account en service is top levering op tijd en klant vriendelijk

Ik ben heel tevreden met mijn onderdelen

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk