goede prijzen,prima te woord gestaan en snel geleverd

helemaal tevreden

Actuele voorraad informatie en snelle levering

De voorraad informatie is uitstekend, een de spullen de volgende dag in huis. En zeer nette prijzen bovendien.

Niks op aan te merken, goede service

Snelle schroeven a mattieeee

Schroeven besteld in avond, volgende ochtend al gebracht!! Kapuut snelll bruurrrr!!!

Snel geregeld

Goede zoekfunctie, snelle betaling en afronding. Snel geleverd.

Topp

Snelle levertijd Goeie prijzen

Goede service en snelle levering

Doen ook niet moeilijk als je een verkeerde band hebt besteld en deze net buiten de garantie termijn om wil ruilen voor een andere.

Goede prijs en snelle levering.

Volgende dag altijd in huis. En netjes verpakt, en wil je iets retourneren is dat ook geen probleem

Ene dag besteld zelfde dag of andere dag bestelde artikel binnen

Super snelle levering en een hele goed zitje voor op de scooter dat makkelijk te monteren is.

Super service

Super service en rap geleverd zoals beschreven ... zeer goed verpakt .

topservice

topservice

Bij bestelling oude/defecte krukas ontvangen

Bij mijn bestelling een gebruikte zwaar beschadigde krukas ontvangen ipv een nieuwe, vond ik nogal slordig. Uiteindelijk een nieuwe krukas ontvangen, maar zorgde wel voor belemmering omdat ik het motorblok niet op tijd weer klaar had staan. Verder prima onderdelen en snelle levering.

Super 22:00 besteld volgende ochtend in huis !

Keurig

—-

Supper

Goeie producten en goeie advies

Besteld, betaald, geleverd.

Beter kan niet.

Vermoeiend

Kan geen bank overschrijving doen van uit belgie en ben dan naar andere verkoper gegaan

Duidelijke website, vlotte levering

We hadden een defecte batterij voor de scooter vlot dezelfde vervanger gevonden, besteld en de volgende dag geleverd en gemonteerd.

prima levering

Prima levering, snel en een goed product

Beteld en volgende dag geleverd. Orgineel onderdeel ontvangen. Goede service.

Alles perfect

Goed verpakt, snel dus dik tevreden, ga zo door ;))

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk