Super snelle levertijd goed ingepakt Hellemaal super

Herhaal vatbaar

Klantvriendelijk bedrijf, en veel aanbod!

Zeer overzichtelijke webshop, veel keuze, goede kwaliteit, ..... Ik ga hier zeker nog bestellen.

Vlotte verwerking

Zeer prettig

Was tevreden spijtig dat het laat toe kwam maar voor de rest super!

Snelle en goede afhandeling van de bestelling.

Gewoon uitstekend!

Snel geleverd en verder goed geïnformeerd over de voortgang. Het product is ook super!

geweldig goed !!!

super bedrijf en snelle bezorging komt afspraken na

Snel en goed verpakt

Pluim!

Waardeloos

Het product werkt niet, connector past slecht. Kan er niks mee

Kan Factuur niet vinden

Bij het mail contact wordt geen factuur toegevoegd, tevens bij aflevering ook geen factuur, tenminste is hij niet makkelijk te vinden.

Altijd snel geleverd via k parts.

Alles wordt zeer snel geleverd. Het enige min punt wat ik erg jammer vind, dat de avondlevering zo onwijs duur is. Voor de rest prima betrouwbaar website en klantvriendelijk !!

Heel slecht

Ik heb dageijverlichting besteld voor de agm vx50 maar het heeft helemaal geen dagrij verlichting, ik voel me een beetje opgelicht. Erg jammer

Vlugge service !

De bestelling vrij laat geplaatst en tijdens mijn slaap handig verwerkt en vlot geleverd. Fijn !

Altijd goed

Altijd een duidelijke site met goede producten en verzending

Answer

Very bad the whole I wrote email to change back because it's not good but I didn't get an answer very bad!!

Snel en goede prijs. Gecontroleerd

Rap

Boot accus voor verhuur op Havendienst.nl bestellen we bij K-Parts!

Op Havendienst.nl verhuren boten, een aantal met buitenboordmotor (elektrisch gestart) en een aantal volledig elektrisch. Regelmatig hebben we een nieuwe accu (startaccu, of een cell voor het accupakket van een volledig elektrische sloep ) nodig. Die bestellen we dan bij K-parts. Altijd snel, zelfs wanneer je tot laat in de middag besteld gewoon de volgende dag nog in huis! Varen maar!

Snelle levering Top service!

Goede handel

Mooie helm optijd binnen, top

Vlotte bestelling en snelle levering

Zeer positief

perfect snel