top

top materiaal

Kwaliteit en snelheid

Geweldige service

Carterdop stukgedraait en dezelfde dag nog geleverd en vervangen. Top service!

Geweldig je krijgt je spullen snel geleverd..

Plus punt is dat jullie heel snel zijn en een min punt is dat jullie de juiste product hebbe verstuurt maar iets vergete er bij te leggen vind ik heel spijtig dat ik moet gaan wachten dat ik die onderdeel terug heb.

Snelle levering.

Laat in de avond besteld en in de ochtend nog in huis.

Perfect zoals gewoonlijk!!

Degelijke prijzen en snelle service

Snelle levering en goede prijs.

Een aanbieding voor koelvloeistof gekocht. Prima prijs en snelle levering.

Juiste onderdelen ontvangen geen troep

Besteld is leveren

Besteld en perfect geleverd

Netjes ,correct en snel

S'avonds besteld volgende dag om 15.00 binnen

Altijd goed

Snelle levering. Veel producten.

na een val een gebroken onderdeel. een zoektocht op internet vond ik het stuk. snelle conforme verzending en perfecte verpakking bedankt tot uw dienst afbeelding voor de vertaling niet in het frans bedankt voor de service

Gewoonweg perfect

Van bestellen, betalen tot levering, alles perfect verlopen.

Uitstekend. Snel en voor een goede prijs

Snel en duidelijk.

Razendsnelle levering!!

Prima webshop

Prima service.

Deze bestelling is precies goed..mijn dank daarvoor. 1 aantekening als opbouwende kritiek is deze: vorige bestelling was benzinekraan keewat fact, deze past niet ondanks het op de lijst staat als passend. Aansluiting is 13mm ipv 14mm. Terugzending is bijna net zo duur als kraan dus dat is jammer. Verder niks als lof en ik blijf zeker klant..

Meh.

Er zaten krasjes en lichte beschadigingen op de knipperlichten. Toch wel jammer en kan eigelijk niet. Nou zaten ze in bubbeltjeapapier en nog een laag folie, oftewel ze waren al beschadigd, maar niemand heeft het gecontroleerd. Voor de rest deed alles wat het hoorde te doen. En dat voor bijna 100 euro. Had ook op markplaats lichtjes gehaald voor veel minder en die zagen er beter uit (zonder krasjes) .

Niks op aan te merken

Super snel

Super snel geleverd

Voor en nadelen

Ben heel content over de service alleen dat het bedrag voor gratis levering erg veel is omdat er veel stukken nt in voorraad zijn en de dag erna kijk ik weer en is het product weer in stok. En heb vorige week een retour moeten doen en heb 11,95 betaald voor te retouren wat eigenlijk ook best veel is. Voor de rest ben ik content over de producten wat ik bestel.

Goed, snel, betrouwbaar!

Goede snelle betrouwbare service!.. niks op aan te merken

Alles naar wens verlopen

Perfect, altijd de volgende dag bezorgd

Perfect, altijd de volgende dag bezorgd.

Perfecte snelle service

Voor t eerst iets besteld bij jullie Kreeg jullie site via goeie vriend

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk