Producten als verwacht en snelle bezorging/service!

Om 20u besteld, volgende dag om 9uur bezorgd. Top.

Snel goed en niet duur

super

Heldere, duidelijke en vriendelijke klantenservice! En met snelle levering.

Snelle levering. Netjes verpakt en de goede producten.

Fout- en probleemloze levering

Niks mis mee.

Snel verzonden

Ik had simpelweg een paar air filters besteld en ik had het rond 7 uur s'avonds besteld en ik kreeg het de volgende dag om 1 uur s'middags al binnen. Lekker snel dus!

Supersnel

Top! Smiddags besteld! 4 uur later in huis! Geweldige service!

Klasse

K.

Simpel en snel

Goede omschrijving, leuke prijs, snelle bezorging

Zeer goede service

Ik had nieuwe spiegels voor mijn kymco besteld omdat ik er 1tje had kapot gereden en wilde niet de volgende dag zonder op weg gaan dus. Een mooie stage6 f1 spiegels besteld en de avond levering gekozen en ze kwamen mooi dezelfde avond binnen Maar ook een super mooie set spiegels zijn het een aanrader

Top site

Top site

Helaas niet goed!

Geachte heer/mevrouw, Tot mijn spijt moet ik u mededelen dat ik jammer genoeg niet blij ben want ik had een bestelling teruggestuurd ivm foutieve scherm. Ik ontving keurig na 1 dag een mail dat mijn retour ontvangen was. Tot daar aan toe was het allemaal top; Ik heb 12 dagen moeten wachten voordat ik een mailtje via Returnless van u ontving waarin aangegeven werd dat de terugbetaling verwerkt was; dat was op 18 augustus. Tot op heden is het mijn aankoopbedrag nog steeds niet teruggestort op mijn creditcard! Ik heb hier al meerdere keren over gebeld en tijdens mijn laatste telefoontje een creditnota in mijn mail ontvangen als bewijs van terugbetaling. Helaas kan ook de Abn Amro tot op vandaag bevestigen dat het aankoopbedrag nog steeds niet teruggeboekt is en wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd! Ik zal morgen wederom contact met jullie opnemen want ik wil zoals jullie op jullie website garanderen (binnen 10 dagen) mijn aankoopbedrag z.s.m. terug! Ik hoop dat dit correct opgelost gaat worden anders zal ik absoluut geen aankopen meer bij jullie doen en jullie ook niet verder naar derde promoten. Met vriendelijke groet, Ute Peterse

Afspraak is afspraak

Zie boven

Gewoon zoals het hoort

Goeie communicatie goeie service alles gewoon in orde

Prima site, assortiment en goed te filteren

Site is goed en overzichtelijk. Filters werken goed om te zien wat op welk type brommer past

snel geleverd

pakket snel en goed geleverd, zat goed ingepakt

Fijne site

Word snel geleverd en kan makkelijk contact krijgen als het niet goed is

Topservice

Savons om 22 uur een carb besteld en hij lag de volgende ochtend al voor 12uur bij mij thuis

Ronduit goed

Makkelijke overzichtelijke site, snel besteld en snel ontvangen

Top service snelle levering!

Onderdelen in het weekend besteld dinsdag in huis top!

Bijzonder goed

Snelle service en een goede prijs kwaliteit verhouding zeker voor herhaling vatbaar Top

Top bedrijf

Zeer snelle service echt top bedrijf

Prijs kwaliteit goed en snelle verzending

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk