Goeie prijs/kwaliteit en zeer snelle levering

Kapotte band met scooter, volgende dag was het nieuwe bandje binnen en kon ik weer een rijden. Bandje heeft zeer goede grip. Ben blij met de snelle levering en de kwaliteit van het bandje. 10/10

Ik ben heel tevreden klant

Pech met de Piaggio, riem gebroken. Gelukkig door de super snelle service ( om 22,00 uur besteld en volgende dag om 11.00 aan de deur) kon ik snel weer verder. Top service, ga zo door. Groet Jeromius

uitstekend

Snelle correcte levering.

Jammer verzendkosten een beetje duur! Gereedschap is geweldig! Stevig kwaliteit!

Goed en snel geleverd

De delen besteld ennsnel ontvangen. Door alle gegevens op de site ook meteen de goeie kunnen bestellen. Ik zeg perfect en dat voor deze prijs.

goed service

goed re vreden

super service

Snel geleverd en prima service

Deze eerste bestelling liep perfect en zal dan nog wel Een vervolg krijgen.

Helemaal goed

Helemaal goed

Lieferung

Schnelle, zuverlässige Lieferung auch nach Deutschland, danke!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik had voor zaterdagmiddag een scooteraccu nodig en bestelde deze vrijdag rond 17 uur. Zaterdagochtend kwam post.nl deze om 8:30 uur afleveren. Accu werkt perfect en ik kon weer lekker rijden.

Cdi

Heb de cdi geplaatst in mijn scooter maar rijd nog steeds niet harder dan 30 ipv 45km.

Topo

Verder bestel ik bij kparts al jaren echt top enigste puntje is dat ze de beschrijving op sommige producten iets beter mogen omschrijven verder helemaal top

OK-Parts

Makkelijke site Goede prijzen Snel gelevwerd Super

Altijd snelle levering

Alles goed geregeld betrouwbaar en snelle levering meeste kortingen top site

Zou worden teruggebeld Niet Gebeurd verkeerde artikel geleverd

Teleurstellend

Snel, goed verpakt, juiste materialen zijn geleverd zeer tevreden

Spijtig,mijn leraar heeft mij geleerd 10 is voor God dus geef ik jullie 9.9.

Moet er nog zand zijn ? (een quote van een in België beroemde voetbalcommentator Rik De Sadeleer)= 100 % Tevredenheid.

Compleet en op tijd.

Ik had een buddyseat besteld, deze was mooi en netjes en op het beloofde moment aangekomen.

Goede en snelle service.

Ik heb mijn onderdelen snel binnen gekregen

Top vooral doorgaan

Snel geleverd en goed verpakt

Goed en netjes ingepakt, nette prijs, en snel geleverd zoals afgesproken.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk