Snel en goed

Snel geleverd en past precies

Supersnelle levering

Duidelijke website En echt de snelle tijd in de praktijk waarmaken om het artikel te leveren

Heel slechg

Van de 4 bestelde dingen, 2 beschadigd wat een service om van te huilen

Hele mooie helmen

De helmen waren zeer mooi voor een prima prijs! Vaker bestellen, en zeker aangeraden!

Erg tevreden

Snelle service en bezorging. Artikel voldoet aan mij verwachting. Binnen 1 dag geleverd.

Geweldige winkel met alles wat je nodig hebt

Jammer dat sommige onderdelen niet op vooraad waren zoals de mezoly onderdelen volledig begrijpelijk zijn onderweg per boot voor de rest top winkel en de avond levering is zeker geweldig

Bestelling vlot ontvangen

Zondag besteld en donderdag gekregen. Op de site kan ik zeer gedetailleerd onderdelen selecteren en bestellen. Super.

band is goed maar bezorging slecht

ik heb extra betaald om de band de zelfde dag nog in huis te hebben heb er hele avond op gewacht tot ik een mail krijg met dat de bezorger is geweest maar mij niet had getroffen terwijl ik de hele dag wacht en nee mij bel is niet stuk heb het bedrijf gemaild en nooit antwoord gekregen

zeer snel

s,middas besteld de volgende morgen al in huis en goed werkend

Top site

Top site, veel onderdelen voor diverse merken, snelle bezorging ook en netjes ingepakt. Op telefoon is sommige informatie over een product wel moeilijk te zien.

perfect

good quality, quickly arrived my orders, but if the site could be in english or frech it will be perfect.

Geweldig snelle service!

Geweldig!

K parts is een uitstekende leverancier !

K parts maakt het waar!! K parts scoort op alle facetten hoog mijn inziens . Prijstechnisch goed voor elkaar.Uitstekende backoffice , service afdeling . Overzichtelijke site , vriendelijk, en supersnelle levering . Comllimenten , keep on going the good work !!

Goed materiaal en zeer snelle levering

Ik kom weer bij jullie bij mijn volgende bestelling,top.

Super snelle levering.

Vandaag besteld en morgen geleverd, precies zoals beloofd op de site. Top bedrijf.

Süper snel

het is altijd plezierigshoppen bij k-parts

ik heb altijd alles kunnen krijgen wat ik moest hebben ik heb nog nooit meegemaakt dat het niet voorradig was k-parts is mijn vaste shop voor mijn scooter onderdelen

Uistekende sercice

Zeer positief doen wat er gevraagd word.

Nette prijzen, snelle levering

Ruim assortiment, duidelijke website. Nette prijzen en snel geleverd.

Goed product

Goed product alleen langer op moeten wachten vertraging bij paket bezorger

Goedkoop en snel

hele fijne ervaring met k-parts

duidelijke site,en vlotte levering super ga zo door

Duidelijke website en snelle nette levering

De juiste onderdelen snel gevonden en goed verpakt geleverd gekregen binnen de gestelde tijd

slecht

kennis schiet te kort