Prima bedrijf

perfect

zoals beloofd de dag erna ontvangen en ook nog is precies optijd

Bestelling netjes snel en goed geleverd

Ehm...

Ervaring met de klantenservice van K-parts is top! Hartelijk dank! Het is wel heel jammer dat het bedrijf samenwerkt met de bezorg service 'red je pakketje' daar kan ik echt niets goeds over zeggen! K-parts heeft het probleem keurig opgelost!

Top kwaliteit

snelle levering en de bestelling wat ik had gedaan zat er allemaal in 1 keer in. binnen 15 min klaar met installeren

Snelle goede service!

Uitlaat is oke aleen 1 ophangpunt komt niet overeen en het rubber wat me uitlaat tegen moet houden om tegen de uitlaat aan te komen zit ook niet op de juiste plaatst dus heb nu een standaard tegen me uitlaat rinkelen erg jammer verder snel bezorgt in 1 dag thuis dat is top . Mocht u nog een foto willen van het probleem kan ik die naar u toesturen

In een woord geweldige service

besteld en de dag erna thuis gebracht

Goeie service

Batterij kwam super snel aan

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeer tevreden.

Correcte prijzen, snelle levering, kortom: zeer tevreden.

Veel beter dan Cityparts!!! Egt waar!!!

Donderdag of Vrijdag besteld bij k parts En heb deze mooi binnengekregen tegenover Cityparts 2weken wachten en nog niet binnen hebben

Snelle verzending zoals ze aangeven. Helemaal top

Ik had een vario blokkeer sleutel besteld maar het paste niet. De tanden op de sleutel stonden te ver er vanaf en dus blokkeerde het tandwiel niet. De hartafstand van de gaten past wel alleen de tanden vielen niet in elkaar dus echt balen. Ik kon niet meer terug sturen omdat de sleutel al was beschadigd. Ik heb de sleutel moeten aanpassen dus doorslijpen en Tig lassen. Ondanks deze kleine tegenslag is K parts een goede en SNELLE leverancier met goeie service. En dus voor scooter onderdelen blijf ik klant K parts

Alles goed omschreven en snel geleverd

Alles goed omschreven en snel geleverd

makkelijk bestellen en snel bezorgd.

duidelijke website, makkelijk bestellen met ideal en snel bezorgd. wat wil je nog meer van een website, ideaal toch?

grandioos

goed snel

Zeer snelle levering alleen past het onderdeel niet correct voor de resteen dikke 10

Ik ben zeer tevreden met de geleverde onderdelen ook zeer snelle levering

Om 10 uur savonds besteld en om 9 uur sochtends al geleverd

snelle levering,product zoals omschreven,goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede snelle levering

Prijs-kwaliteitverhouding is top

matige kwaliteit materiaal

Deze keer minder goede ervaring. Bestellen en leveren prime, maar: o.a. knipperlicht-achterlicht glasset scooter besteld. Blijkt matige pasvorm. Moet zelf aanpassen. Tijdens (voorzichtige) montage barstte een onderdeel al direct. Zeker geen aanbeveling.....

Het pakje werd zoals beloofd daags nadien geleverd.

Alles werd op tijd geleverd zoals beloofd.

Maak gebruik van de diensten al jaren, onderdelen altijd op tijd en juiste toegepast!

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk