GEWELDIG

Zeer snel toegestuurd gekregen in deze bizarre tijd . De bestelde producten voldoen aan de verwachting . Echt top ! Ne aanrader , ga ik zeker aanraden bij vrienden .

Goed en snel !

Goed en snel ontvangen.

Snelle levering, mooie prijs, goede producten

Netjes verpakt en goede prijs

Ik had een nieuw art 3 slot nodig. Meerdere aanbieders bekeken en bij k-parts hey goedkooptse slot gevonden met zelfs art4 keurmerk. Netjes verpakt, snel verzonden en prettig dat gekozen kan worden voor avond levering. Volgende keer bestel ik hier weer

Heb het nog niet gaan halen

Waar is dat juist dat punt ophaling heb de Baterij nog niet ?

super

goede prijs en snelle levering.

Super snelle goede service

Goede service. Snelle levering.

Mooie banden besteld

Classic whitewall banden bestelt voor mijn oldtimer vespa Ben zeer tevreden

Prima half 2 besteld s'avonds al binnen

Prima half 2 besteld s'avonds al binnen

de bestelling vlot af ge handeld en be zorgd

als je iets besteld of je stuuird een email krijg je gauw be richt

Snel

Savonds laat besteld , volgende dag 12:00 bezorgd, precies zoals je zou verwachten

Snelle levering en een duidelijke site

Duidelijke site veel op voorraad, en snel geleverd

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Mijn bestelde producten werden erg snel geleverd en het is een uitgebreid assortiment, ook voor wat oudere brommers.

voor herhaling vatbaar

Snel efficiënt doet wat er beweerd wordt. En vriendelijk geprijsd

Ik vind het jammer dat als je de uitlaat besteld systeem niet zegt heeft u pakking nodig of nieuwe bouten. Dan met nummers om te bestellen. Gemiste kans om meer te verkopen.

erg goe

bestel een Topkoffer DMP met slede 32 Liter zwart. alles ging goed en super snel

Perfecte service.

Perfecte service

snel en compleet

Snel en complete levering

Primaa

Prima spiegels, jammer van de blauwe folie over het glas maar voor de rest makkelijk te monteren en af te stellen

Snel. Eenvoudig om te bestellen.

Ik bestelde 's avonds een aantal stukken voor een Peugeot Fox. De volgende dag werd alles netjes afgeleverd bij mij in België. Super!

Een echte aanrader

Les pièces sont de bonne qualité et livraison rapide

Votre proffessionalisme

Snelle levering!