Slechte levering

Zou donderdag 05/08 geleverd worden vandaag zijn we zaterdag 07/08 nog steeds niks ontvangen

Scooter startte niet om 18.30 uur, 19.45 uur bij K-parts besteld, volgende ochtend om 11.25 uur accu geleverd. Supersnel, keurig verpakt. Het kan niet sneller volgens mij. Echt top en heel blij.

Uitstekend!

Sporadisch heb ik een bestelling gedaan, en dit was wederom weer zonder problemen. Levering uit eigen voorraad de volgende dag bezorgd. Ik kan dit erg waarderen, dat er aangeboden wordt wat ook daadwerkelijk te leveren is! Bedankt!

Alles was goed!

Rond middaguur accu besteld. Gekozen voor avondbezorging met Red mijn Pakket. (+ € 8,50) en ‘s avonds zat de accu in de scooter van mijn dochter!

Super snelle levering

Overzichtelijke site en zoals altijd de volgende ochtend al bezorgd. Zelfs als je het savondslaat besteld.

Goede service en snel

Goede service en snelle levering top

Top service!

Ik had snel een nieuwe pakking nodig voor mijn uitlaat en K-parts was de enige die in de avond besteld nog die volgende dag beloofde te leveren. Dat hebben ze dan ook netjes gedaan zelf de volgende ochtend al, top!

Goede prijs snel geleverd alleen de meneer aan de telefoon mag wel wat vriendelijker zijn

Goeie prijzen snelle levering de meneer die ik aan de telefoon had was niet zo vriendelijk hij probeerde het wel alleen ik hoorde de irritatie in zijn stem

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Bijna altijd op voorraad en een supersnelle levering. Nergens zo snel.

snelle goeie service

producten zoals omschreven en snelle verzending.

Kan beter vedergoed

De xenon look lamp voor gy6 scooter past niet net 5mm te kort

Goed!!

Snelle levering, handige track and trace met avond bezorging.

top

snel bezorgt en makkelijk retour jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen

Gekregen wat verwacht was en goede info via mail en telefoon ,klantvriendelijk

Het is een top bedrijf. Bestel hier altijd als ze het hebben, en leveren altijd top. Nog nooit wat verkeerd of kapot geleverd!

Goede spullen

Goeie kwaliteit snelle levering

Snel en goed

Niet duur en snelle levering

Zeer rappe bezorging

4 dagen later al toegekomen

Super snel en goed geregeld!!

Beter kan niet en nog sneller is ook niet nodig:) Helemaal tevreden

Al mijn besteking rap bij mij top

Ik bestel onderdellen 1 day later binne top jullie super thanks mijn bike rij terug nu

In de middag besteld de volgende ochtend in huis ,top

website goed overzichtelijk en compleet, bestelde spullen in goede orde verzonden/ontvangen.

Snelle verwerking..

Niet goed, geld terug.