snel en goede kwaliteit

Eerste ervaring en zeker niet de laatste

Snel en goed

Zeer goede site

1 van de beste sites voor brommer onderdelen!!!

alles goed geregeld

Ene dag besteld andere dag al in huis samen met de bestelling van voor het weekend. Goede service

Alles op tijd en mooi ingepakt

Besteld en op tijd geleverd alles mooi ingepakt

Zeer goed behandeld.

goede en snelle afhandeling van orders

goede en snelle afhandeling van orders daardoor goed snelle levering

Dik inorde

Alles goed verlopen zoals altijd.

Ik heb helaas het verkeerde besteld en uit de foto en omschrijving kon ik dat niet afleiden.. nog geen ervaring met helpdesk of retour zendingen. Daarom geen 5 sterren

Overzichtelijke site, super snelle levering

Heel goed.

Duidelijke site en snelle levering.

Ervaring in onderdelen kan beter

Ik heb een technische vraag gesteld over de lengte van een v-snaar die ik nodig heb met alle relevante info Het antwoord met de betreffende v-snaar heb ik besteld maar was achteraf fout Dan baal ik wel omdat ik niet verder kan Heb een opnieuw de vraag gesteld maar wacht nog steeds op antwoord en ben nu 3 dagen verder En ik moet de verkeerde v-snaar op eigen kosten terug sturen

Niet goed

Er stond bij jullie op de eb Dat hij op een kymco new dink Moest passen dit klopt niet De ophanging paste maar op 1 bout Ik heb zelf een aan passing gemaakt Maar dit is eigenlijk niet de bedoeling Hij had zo moeten passen

Verkeerde vario blokkeer sleutel

Matig

Goed dat wel

Verkeerd materiaal geleverd waardoor de scooter niet gebruikt kan worden Je moet over en weer 2 dagen mailen voordat je het terug kan sturen dan weer bestellen dan pakket naar postnl brengen. en de scooter staat een week in de schuur Dit gaat bij andere bedrijven zoals bol. com veel sneller Verders zijn ze niet duur en producten zijn goed

***

Heb een koppelingskabel besteld, heb de verkeerde binnengekregen. Ook zou ik hem graag terug willen sturen?

Good job boys/girls

Wordt afgelever zonder schade dat is leuk maar zou graag terug achteraf betalen als dat kan

Go4d

Alles naar wens

Nvt

Je weet wat je kan verwachten.

Je krijgt precies wat je besteld voor een redelijke prijs. Wel jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen wanneer je iets terug stuurt; Want als je een sproeier van 3 euro terug wilt sturen waar ik ook nog verzend kosten voor heb betaalt, dan is het krom dat ik 6 euro verzend kosten moet betalen. Voor de rest is het een goed bedrijf en koop ik hier het meeste wat ik nodig heb.

Very Good

Fast Transport :)

Snel , goed.

Heb er twee keer besteld.

Heb er twee keer besteld tot nu toe en mijn ervaringen zijn goed met dit bedrijf. Snelle levering van de bestellingen.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk