Probleempje gesplitste verzending

Alhoewel alles in goede staat te hebben ontvangen was er niet aangeven dat het een gesplitste verzending werd. Ik had maar 1 track and trace code ontvangen en ook in de mail geen sprake van een gesplitste verzending. Na maar 1 doos te hebben ontvangen vrijwel meteen gebeld dat ik niet een complete order had ontvangen. Telefonisch alles opgelost. Was wel fijn geweest om dit in de mail te vermelden of alles in één doos te versturen of 2 t&t code geven. Misschien een keer momentje?

Om 21 uur besteld, volgende dag effectief op afhaalpunt.

Voor Belgen is een dag+1 levering bij een Nederlandse webshop veelal een loze belofte, maar voor mij was het de eerste keer dat die ook waar gemaakt werd. Knap. Over het product, een binnenband, kan ik weinig zeggen. Voldoet aan de verwachting en is scherp geprijsd. Wat mij betreft dus een positieve ervaring.

lekker snel geleverd

gewoon goed

uitstekend

goede prijs goede service snelle verzending

Goede service, snel geleverd, topprijs!

Snelleverzending

Zeer tevreden en goedkoop

uistekend

snelle levering voor 12 besteld zoals aangegeven zelfde dag nog in huis product werkt perfect

Gewoon Geweldige service in alle op zichten

Gewoon Geweldige service in alle op zichten. Goede service

Gewoon uitstekend

Dit is gewoon de beste webshop voor scooter en brommer onderdelen deze webshop komt ook na wat ze beloven en als klap op de vuurpijl kun je het bestelde onderdeel nog dezelfde dag in huis hebben dat noem ik nog is service gewoonweg de beste

Makkelijk en snel

Top service volgende dag in huis dus zekker een aanrader

had een filter besteld het model was goed maar past niet te dik

had een lucht filter voor mijn kymco besteld het model was goed maar waar het filter zit is hij veel te dik past dus nie

Super kwaliteit en goede opschrijving

Snelle reactie op vraag! Wel afbeeldingen sneller veranderen als nieuw of iets anders is! Verder top

Super snel en vriendelijk, kwaliteit en top service

Gewoon SUPER

Snel, mooi product, tevreden... Was mijn zoon van 14 die het zadel nodig heeft voor een puch die hij heeft opgeknapt, gespoten, en rijdend gekregen heeft....

Wat ze beloven komen ze na !

Goede spullen.

Gisteren besteld vandaag ophalen

Volgende keer weer bij jullie bestellen

Gewoon top service

Goede spullen, voor redelijke bedragen Alleen ben ik niet blij met PostNL. Die lopen te kut kloten met mijn pakketje, terwijl ik verder wilt met mijn project

Goede produkt omschrijving snelle levering

Mijn ervaring is goed prijs kwaliteit in orde. Plus snelle levering in een woord top.

Besteld en geleverd conform afspraak

Vlotte levering en duidelijke site

Vertrouwelijke en volgende dag thuis

Vertrouwelijke en snelle verzonden

Helemaal top!

In de avond iets besteld en de volgende dag nog voor de middag al in huis. Een van de weinige bedrijven die zeggen dat ze de volgende dag leveren en het daadwerkelijk ook doen.

Snelle en doeltreffende beantwoording bij vraagstelling en uitstekende afronding van bestelling en a

Een prima bedrijf, wist niet ze in Harderwijk zaten. Had het idee ergens in het westen van het land maar gezien de werkwijze "niet lullen maar poetsen" past de locatie geheel bij dit bedrijf.

Correct en snel

Zeer snelle levering en correct

Ontzettend snel en prima kwaliteit

De snelheid van levering, keurig verpakt en hoge kwaliteit maken dat ik zeer tevreden ben.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk