Goede service en snelle levering

Product zoals omschreven, goede service en snelle levering zoals gezegd.

Goeie snelle levering

Goed en snel

Goed bedrijf

Goede kwaliteit en snel geleverd

Top super zaak

Op vrijdagavond rond 22.45 besteld ,en toch op zaterdag ochtend volgende dag in huis met een track& tracé. helemaal top!!!

Alles vlot verlopen

Vrijdag bestelling geplaatst zaterdag geleverd. Prima

1 van de betere

Altijd op tijd met verzenden mits op voorraad 1 van de betere online winkel voor de scooter

Correcte levering

Vlugge en correcte levering

K parts heeft gewoon alles voor scooter en motoren en de service is gewoon goed

Goed verpakt

Goed op tijd aangekomen

Producten etc goed, maar levering wederom te laat

Ruim assortiment, duidelijke omschrijvingen en producten zijn makkelijk te vinden. Echter “voor de middag (13:30?) besteld, dezelfde avond in huis” kun je niet op vertrouwen. Inmiddels 5x voor deze service via RedJePakketje extra betaald en daarvan slechts 2x daadwerkelijk dezelfde avond de bestelling ontvangen. (En nee, ik heb niet een paar minuten voor de deadline enorme bestellingen geplaatst. Altijd voor 10:00 en maximaal 6 producten)

Betrouwbaar

Snelle service als er staat de volgende dag in huis dan is dat ook zo en je krijgt ook direct een email met tijdstip wanneer en hoe laat het ongeveer gebracht word.

Ronduit zeer slecht

Vandaag besteld voor 12 uur zou dezelfde dag geleverd worden DUS NIET! maar wel extra bezorgkosten betalen

Ik begin te twijfelen of ik wel een juiste keuze heb gemaakt?

Ik heb nog niks gekregen dus de bestelling is precies een flop! S’avonds in huis!!??!!

Gewoon perfect

Bestel af en toe onderdelen bij kparts de samenwerking met red je pakket je is geweldig ik krijg op de dag zelf mijn bestelling zodat ik in de avond kan monteren.

snel en goed

Bestelling was volledig en snel geleverd

Supersnel geleverd

Topproduct en supersnel geleverd A+++

Geweldige en snelle bezorging

Top zaak

Goed, snel en klantvriendelijk

Goed, snel en klantvriendelijk

Perfect en eerlijk en snel service.beter kan niet

perfect ++++++

vlugge levereing

Supersnel geleverd en faire prijs voor de goederen

Kan niet beter

snelle levering, goede kwaliteit en stoere stickers