is prima

was perfect

Kopen bij K Parts is kopen bij de beste

Alle onderdelen waren zoals belooft de volgende dag toegekomen en stuk voor stuk nauwkeurig verpakt zodat er niets beschadigd werd. Thanks K-parts een echte aanrader!!

Goede en snelle levering!

Een goede webshop. Snelle levering en veel onderdelen.

zeer te vrede

ga zo door

Goed en snel bezorgd

Artikel stond goed beschreven en op internet te vinden

Superservice!

Vraag over een artikel, werd er gewoon even bijgepqkt om tw bekijken. Top service dat zie je nog maar zelden!

Snelle levering mooi produkt

Ik had eerst een te grote helm besteld. Deze gelijk retour gedaan en een kleinere maat besteld. Volgende dag was deze alweer geleverd.

Goede service en heel snel geleverd en goed verpakt

Leuke webshop waar je alles kunt vinden voor scooteronderdelen skelter alleen nog geen reactie of mail gehad van mijn retour

Afbeeldingen kloppen niet

Zonde voor mijn verzendkosten als de getoonde afbeeldingen anders zijn

Snelle levering, zag er netjes uit. Kwamen alleen geen schroefjes bij en de schroeven die al in de zip zaten paste niet met het klaprekje

Snelle en correcte afhandeling

Altijd goed

Voordeel is is dat je zelfde dag levering kan doen. Dat is handig als je 40 dingen vergeet tijdens een motor revisie.

super goede service

zeer snelle levering van de onderdelen scooterband gemakkelijk zelf vervangen past perfect alsook starter zonder problemen vervangen alles top

Supersnelle levering

Supersnelle levering en producten voldoen volledig aan m’n verwachting

Gewoon goed

Bestel normaal via cityparts Enige puntje is dat er geen duidelijke omschrijving staat voor welke scooter..b.v past op Kymco 50 cc maar ja je hebt in Kymco tig modellen ....cityparts heeft hele lijst met modellen waar jouw scooter tussen staat... Vind bestellen vrij gemakkelijk ...qua prijs is volgens mij kparts goedkoper en boven een bepaald bedrag gratis verzending...dat heeft cityparts niet!!!! Dus kortom zal volgende keer bij jullie bestellen

Helemaal Prima.!!

2 mooie helms gekocht. Zien er goed uit en niet duur. Binnen een dag thuis bezorgd. Top..

Snelle hulp en bezorging

Cdi besteld en goede kwaliteit bezorgd en zeer snel. Klantenservice was ook top en hielp goed

Te vreden

Goede website om het juiste onderdeel te vinden, en vlotte snelle uitlevering.

Duidelijke website en snelle bezorging!

Idem

Snel geleverd goede kwaliteit

Makkelijk bestellen

Het enige minpuntje vind ik dat je niet kan afhalen. Ik woon in Harderwijk en moet nu net zoveel verzendkosten betalen als het bestelde artikel kost. Beetje jammer..

Snelle goede service

Snelle en goede service. Top bedrijf!

Top produkt

Goede prijs kwaliteit en supersnelle levering

Snelle en goeie levering

Hele goede levering en ook nog binnen 2 dagen in huis, ik heb het zondag besteld en het was er dinsdag al.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk