Communicatie zeer goed en de levering zeer snel!!!

Materiaal - service - levering : super !

Snelle levering - goede service !

Snelle en goede service. Voor 22.00 besteld morgen in huis. Super!!!

Goede kwaliteit producten, snel geleverd. Dat is wat je wilt als je bezig bent met een project. Dan wil je niet 3 dagen wachten op je nieuwe onderdelen, maar gelijk door kunnen. Top service en een goede prijs.

quickly and professionally

It's amazing that I ordered it in the evening and the next day it was already delivered and packed nicely

Komen de afspraken na, snelle levering

Ik heb een geweldige bidonhouder voor mijn golfkar gekocht van M-Wave op een zaterdag-avond. ondanks dat het weekend was heb ik de bidon zoals beloofd op maandag ontvangen. Top werk!

Snel en in goede orde geleverd

Gewoon goed gemakkelijk

Gemakkelijk besteld super snel bezorgd achteraf betalen gewoon goed perfect

Zeer positief juiste onderdelen en niet duur

Zeer goede ervaring met dit bedrijf bestel er voortaan alles ..

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed en duidelijke site

Tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Toppie!

Prima service en snelle levering!

Goed verpakt op tijd geleverd

Goed verlopen

Prima "Racing" kwaliteit

Bougiekabel TNT CR4 Race Inclusief dop is van een zéér goede kwaliteit, draait nu onbegrensd en zonder fouten op een top RPM van +/- 20.000. Aan te raden bij elk hoger toerental !!!!!

Prima, goed product en snel ontvangen

De fietsbel voor mijn dochter voldoet aan de verwachting. Net in gebruik genomen en het lijkt zo ver een prima prijs kwaliteit te zijn. Product snel en in goede staat ontvangen

Fantastische ervaring

Wat een ervaring, voor 12:00 besteld ‘s avonds geleverd met duidelijke tracking. Duidelijk website en makkelijk zoeken. In een woord fantastisch

Overzichtelijke site

Foutkans is klein bij een bestelling doordat er veel details staan op de website. Levering netjes op tijd

prima geregeld

alles goed voor elkaar

Snelle levering en goeie kwaliteit

Goeie levering en snell goeie kwaliteit spullen

Super goede service

Bestelling snel geleverd plus super kwaliteit

Snel ontvangen wat ik nodig had

‘S avonds besteld en ‘s morgens geleverd. Zo zien we het graag. Remhendel in originele verpakking zoals verwacht.

Artikel gekocht voor je het weet in het hok

Snelle levering gewrldig

Niet tevreden misleidende info over producten

Spijtig gezien nog steeds wachtende op terugbetaling van bedrag na aankoop van een misleidende advertentie

Ze doen wat ze beloven dus TOP!

Top service onderdelen zeer snel in huis en de onderdelen zijn altijd netjes en zo te monteren. dus kparts is zeker de site waar ik me onderdelen bestel Mvg Richard

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk