Super snelle service ! Producten zijn goed ..en mocht het niet passen kun an dit ook weer netjes terug sturen .

Bestelde een fout onderdeel en dan begon de miserie

Ik bestelde enkele dagen geleden een CDI voor een brommertje. Blijkbaar bleek het om een fout exemplaar te gaan. Ik besliste dus actie te ondernemen om het terug te sturen. Het stuk koste 16 euro. De verzending naar België nog eens 15 euro. Om het stuk terug te zenden was ik bijna evenveel geld kwijt dan het onderdeel zelf. (Of jullie de terugzend kosten terugbetalen staat niet duidelijk vermeld op jullie site.) Het terugzenden van een stuk mag mee deel uitmaken van jullie service vind ik. Dit is de gangbare norm bij de meeste webwinkels. Wanneer je een zending van jullie aankrijgt zou de terugzend bon al in de verpakking mogen zitten. Jullie hoeven met webwinkels geen winkelpanden in dure buurten te huren, dan mag dit toch deel uitmaken van de service. Spijtig dus!

Kon beter

De uitlaat die ik gekocht had was goed alleen zat er geen pakking bij en dat vind ik toch wel slordig voor een scooteruitlaat van 150 euro

Prima gedaan en binnen 1 dag binnen toppie

Overzichtelijke site, super snelle levering.

Ik haal al 3 jaar trouw al mijn brommer prullaria bij Kparts.

Snelle verzending

1ste indruk is goed

Vlotte levering en goedkoop

Zeer snelle levering en super kwaliteit

Het artikel is van heel goede kwaliteit en is niet duur.

Netjes, zoals het hoort

Duidelijk te vinden product en geleverd zoals beloofd. Top!

Heel snel geleverd keurig verpakt

Snelle service!

Accu'tje van de scooter was overleden. Een nieuwe besteld bij K-Parts welke snel werdt verzonden. Prima service!

Voortaan bestel ik mn onderdelen hier

Betaalbaar. Snelle levering goed verpakt. Voldoet aan alle verwachtingen en super dat je ook de afterpay optie hebt. Betalen na ontvangst van goederen. Geeft extra vertrouwen in het bedrijf

Correct afgehandeld

Geen problemen, vlugge en juiste levering

Heel snel geleverd en goed Materiaal.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Uitmuntend

Smorgens besteld savonds in huis

Mooi product

Een prachtig product waar ik veel plezier aan ga beleven…

Top ik kom zeker terug

Snel en correct . Top

Supersnel

uitmuntende service.

accu besteld voor myn motor,razendsnelle levering,goed product,beveel kparts zeker aangr giel.

Topsnelheid geleverd voor een strakke prijs!

Aanrader deze webwinkel.

Goed en snel geholpen