Goeie service, snelle levering

Altijd goeie prijzen en altijd snel geregeld

PERFECT

Ik heb al heeeeel vaak hier besteld Snelste levering Leuke prijzen Veel voorraad Ik raad deze site aan!!

Snel geregeld

Zelfde avond thuis. Top

Duidelijke website en snelle levering

Zeker een aanrader

Sneltest levering perfect gewoon

Producten duidelijk omschreven, doen wat ze beloven kwa levering ! Je krijgt wat je besteld, perfect zoals altijd !

Top en snel

Mijn ervaring is dat het heel snel was bezorgd en netjes is verpakt.

Heel te vredent

Ik heb goede zervies

Snelle levering en producten als omschreven

Top !

Altijd snel geleverd en de juiste producten Tegen een eerlijke prijs Zeer tevreden

Superservice

Alles met de lichtsnelheid in huis. 1 onderdeel gekregen dat zelfs beter en duurder was dan hetgeen ik had besteld. Een dikke 10.

Very good

Very good , excellent price, very fast delivery

Super snel

De dag er voor besteld en de dag erna thuis geleverd

Snel en goed

Prima spullen en snel geleverd

De bestelde producten erg snel geleverd gekregen

De website is duidelijk, alles goed kunnen bestellen

Snel geleverd, kwaliteit producten

Had spiegels, scooterhoes en achterlampjes besteld voor Zip. Lampen pastte, spiegels ook top en scooterhoes(goedkope) ook prima. Spiegels wel wat lastiger te monteren omdat m’n windscherm er eerst af moest. Maar ja.. daar kan K-parts niks aan doen.

Verkeerde handschoenen geleverd

Ik had andere besteld en kreeg de verkeerde aan voor de rest perfect

Redelijk

Een grote minpunt is als iets uitverkocht is kun je t niet bestellen ipv dat je t gwn kan bestellen en dat t later zou komen en duidelijk word aangegeven

Was gelijk goed en snel geleverd. Super.

Kan niet beter

Spullen die ik voor een eerlijke prijs gekocht heb super snel geleverd . In de avond besteld en de volgende morgen geleverd . Super !

TOp

Topklasse

Prima producten en vlotte levering

Prima producten en vlotte levering

3 jethelmen besteld , zien er prachtig uit. Snelle levering kortom zeer tevreden klant

Snel geregeld

Top meteen verzonden en snel in huis

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk