zeer gevarieerde voorraad en snelle levering.

onderdelen , snel te bestellen,veel op voorraad prettig geprijsd en snelle levering.

leuke webshop

Heb er nooit problemen mee gehad en werkt altijd goed altijd zonder problemen besteld en de volgende dag in huis

super snel geleverd

de ene dag bestel de anderedag in huis super snel geleverd

Goede betaalbare produkten

Overzichtelijke site, goede beschrijving, betaalbaar en snel geleverd

Prima geregeld !

Besteld en de volgende dag al bezorgd,en goed verpakt!

Onderdeel snel geleverd

Onderdeel opgezocht via internet en bij jullie besteld

goede service, en snelle verzending.

bestel al jaren bij kparts, en nooit problemen gehad, bestelling klopt altijd. en is altijd netjes verpakt.

Subliem

Een supersnelle levering, goed verpakt en duidelijke informatie. Dochterlief de helm, ik het oliefilterset.

Super online shop

Ik ben zeer tevreden en super snelle levering. Om 21 uur besteld volgende dag om 10 uur aangekomen.

Super snelle levering.

prima levering

snelle en correcte levering van het product,voldoet aan de eisen

Niet normaal

Dit is niet normaal, super snelle levering van de beste onderdelen. Mijn scooter is door hun nu twee keer zo goed geworden. Heel erg bedankt en tot de volgende bestelling…waarschijnlijk morgen.

Supersnel verzonden en geleverd!

S'avonds besteld en de volgende dag om 12:00 uur binnen.

Super service

Ongelooflijk snel en makkelijk

Ongelooflijk snel!

Voor 11.00 uur besteld, met de "express" service dezelfde dag in huis. Mijn klant en ik zijn zeer tevreden!

Artikel was niet de goeie maat heb er niks aan en zelfs dubbel besteld

Artikel was niet de goeie maat heb er nu niks aan en zelfs dubbel besteld

Goed geregeld en op tijd

mailtje gekregen dat bestelling wat later zou komen ( kappenset ). Maar was toch 1 dag later binnen. Mooi Top

Heel tevreden over de service. Snel geleverd in België. Product voldoet aan elke verwachting en zoals beschreven. Zeker aan te raden!!!

Super geregeld allemaal bij K-parts

Snelle levering, juiste producten , goed omschreven, toevoegingen van aanverwanten producten, is zeer handig…Top!!. Ruime keus voor me scooter, ga van het weekend ook voor me Puch het eea bestellen .!!!

Snelle levering top

Super snelle levering

Perfect!

Perfecte site, ruime keuze, perfecte spullen en een perfecte verzending, s'avonds besteld volgende ochtend al in huis!! Kortom alles perfect!!

super snel geleverd

zou de volgende dag geleverd worden ,en dat gebeurde ook

Snelle levering en zeer goede service

Bij mijn bestelling was er een artikel beschadigd. Een retour aanvraag ingediend op de website en een foto bijgevoegd en enkele dagen later kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd. Top klantenservice. Volgende keer als ik nog wat nodig heb bestel ik zeker nog eens hier.

Snel geleverd, niets aan veranderen!

Snel geleverd!

Duidelijke website en snelle levering

Handige website waar de onderdelen per categorie snel te vinden zijn. In de avonduren besteld en gelijk de volgende dag geleverd. Een aanrader!

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk