excellent

article commandé à &19h00 livré le lendemain à 18H30

Snelle fijne toffe webshop!

Order geplaatst echter was ik vergeten er een pakking bij te bestellen voor mijn uitlaat. Kon gelukkig nog gewoon toegevoegd worden.

Goed geregeld

Nette prijzen, vlotte verzending.

Zoals in de titel staat.

Hobby

Perfect app love kparts

De ene dag besteld en de andere dag binnen. Daar kunnen veel bedrijven nog een puntje aan zuigen , prijs kwaliteit toppie. Gr Dennis

Ik en mijn compagnon bestellen bijna wekelijks bij k-parts en de leveringen zijn er altijd binnen 2 dagen iets waar wij op bouwen en onze reparaties op afstemmen

Zeer snel en correct.

Het was een goede ervaring omdat mijn bestelde onderdelen snel en correct geleverd zijn. Topwerk, houden zo...

Goede klantenservice

Duidelijke foto's en omschrijving op de site En retouren goed geregeld En producten zeer snel verzonden

Produkt als omschreven.

Voldoet aan alle verwachtingen

Prima service. Bestelling is zoals geadverteerd ook netjes de volgende dag geleverd.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Hobbymatig knap ik Retro Scooters op. Ik bestel regelmatig bij K-parts. Ik ben zeer tevreden

Super snelle service, bestelling geplaats en volgende dag al in huis.

Één van de weinige die nog brommer snelgas levert.

De volgende ochtend bezorgd. Top.

Precies op tijd geleverd

Super snelle levering, en top verpakt! Gewoon Super!

Uitstekend eerlijkheid duurt het langst

Ik ben blij dat jullie goed materiaal leveren en alles leveren wat je besteld kunnen vele andere web winkels niet zeggen ga zo door de beste blijven succes met jullie winkel

uitstekend!!

snel geleverd, top

duidelijke site, snelle levering

prima communicatie, makkelijke site, en snelle levering

Super snel

Goede service binnen 10 uur geleverd

Correcte firma

Correcte en betrouwbare firma. Vlotte communicatie, snelle verzending, artikel zeer degelijk verpakt. Correcte prijzen. Zij verdienen een dikke A++++++ !!!!!

Goede uitlaat

Fantastisch bedrrijf

Accu besteld en de volgende dag geleverd zoals beloofd. Prima bedrijf met ruime keuze en doen wat ze zeggen.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk