Snelle verzending

De namiddag bestelt de volgende dag geleverd

Perfect producten waren zoals beschreven en levering was ook goed

De beste onderdelen winkel van Nederland beter ga je niet vinden ik ben blij nu kan ik weet verder met mijn projecten.

Goede winkel

Snel en netjes geleverd.

Dat als goed af geleverd worden en zijn ze wat vergeten sturen ze het na

Super goed

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Goede service, goede sait, en men houd de mensen goed op de hoogte betreffende de bestelling.

Hele snelle levering

Direct na bestelling antwoord terug

Gewoon prima

Goed verpakt, juiste artikelen en keurig op tijd.

Tot nu toe goede informatie

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering van onderdelen.

Goed service en snel

idem

goede kwaliteit snelle levering top !

Goed en snel geleverd al 5 keer achter elkaar super!

Remblokjes besteld en de volgende dag al op de mat liggen, kan niet mooier .

Fijne klantenservice

ik wilde onderhoud plegen aan mijn Kymco, en had hier een set van V-snaar, rollers en Vario besteld. Alles gemonteerd, maar toen liep er iets vast. bleek dat de V-snaar te lang was die wel zo op de website genoemd was voor mijn model scooter. Na contact met de klantenservice, ben ik super goed geholpen met een gemeende excuses en dat ze hier meer over gaan onderzoeken. Daarbij ook nog een geweldige oplossing gekregen. verder is de verzending niks op aan te merken, bezorgd op de beloofde tijd en dag

Super goed

Heel goed en tevreden

Snel

Ik kan alleen maar zeggen dat ik een super ervaring heb goeie service en snelle levering kortom super bedrijf

Geweldige service en goed product

Goed snel

Super snelle levering!

Khad net iets voor half 2 besteld, en dezelfde dag om half 6 savonds al in huis!

Snel verstuurd, maar niet aangekomen

Ik ben zeer tevreden over de bijna snelle levering, enkel na een week, zijn de onderdelen nog steeds niet aangekomen, Post NL wil ze maar niet leveren, in het afhaalpunt in mijn buurt, wel 60km verder op, ik woon in Antwerpen en waar ze gaan leveren is 60km verderop in Aarschot, al 2x naar Post NL gebeld maar dat heeft niets opgebracht, spijtig want jullie hebben ze wel snel verstuurd.

Zeer snelle levering

Zeer betrouwbaar