Snel geleverd goede prij

Super snelle levering altijd!

Ik bestel er ongeveer elke week en heb het altijd super snel in huis. Vooral de “red je pakketje” dienst is super handig als je het snel in huis wil hebben.

Goed en snel

99/100 keer de juiste bestelling en snel, wanneer de bestelling niet klopt dan word het ook snel opgelost. + het goedkoopst op groothandel na maar dan kunnen weinig mensen bij.

Goed geholpen

Goeie site

Iets besteld dat heb ik terug gestuurd pasvorm was oké alleen te kort stof. Gevraagd voor oplossing helaas niks ontvangen

zeer tevreden

Produkt als beschreven en zeer snel geleverd.

ok

alles ok

Veel gezeik

Opzich een prima assortiment met prima prijzen daar ligt het allemaal niet aan, maar het retourneer beleid is zo ongelooflijk slecht en met het aantal producteb wat ik heb ontvangen die niet zijn zoals ze moeten zijn frustreert dit mij enorm. Neem een voorbeeld aan een bedrijf als Zalando alsjeblieft want ik zit nu al een aantal dagen met 2 enorme dozen in mijn huis omdat jullie nog steeds geen goedkeuring hebben gegeven voor mijn retournering.

Top geregeld!

Ruim assortiment, goede prijzen en handige verzend methodes.

Excellent service

Livraison très rapide et pièces bien protégées. Malheureusement, les pièces ne convenaient pas à notre scooter, nous avons dû les renvoyer. Et là, ça coute cher!

Snelle bezorging is geweldig

Mijn ervaring met K-Parts is geweldig aangezien als je iets nodig hebt het snel kan vinden

Goede service binnen een dag geleverd

Duidelijk site voor de juiste onderdelen te bestellen voor de scherpe prijs en volgende dag in huis

Gewoon goed

Snel

goed alleen veel niet beschikbaaar.

....

Snel geleverd prima bedrijf

Uitmuntende service

Super bedrijf zo als het hoort snelle en nette levering zo door blijven gaan

Gewoon goed & voordelig.....

Subframe van de scooter van mijn vrouw gebroken. Nee, ze is niet te zwaar, maar LaSouris is gewoon Chinese meuk. Onderdeel uitgezocht op de website, snel geleverd en met een klein uurtje sleutelen zat ie eronder. Passing en kwaliteit goed, evenals prijsstelling......

Snel bezorgt

Snelle bezorging alleen hebben ze de verkeerde pakking geleverd

Geweldig, geen een kan jullie toppen, er zijn bedrijven(Zandri) die beweren dat ze in een dag bezorgen, is niet waar onderdelen besteld een pas een week later ontvangen. Ik heb op trustpilot mijn verhaal vermeld na een paar dagen moest ik het verwijderen. haha

Perfect verhaal

Vandaag besteld morgen in huis. was perfect. Duidelijke site.

perfect

perfecte service,...

Snel geleverd top

Snel en correct

Vandaag bestellen , 99 op 100 morgen in huis. Topzaak!

Slechte service

Slechte service, stomme antwoorden op mails die wel snel beantwoord worden. Andere zaken doen er wat langer over en met name retouren.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk