Snel en netjes ingepakt geleverd.

Het enige min-punt is de hoogte voor gratis verzending. Voor de rest ben ik zeer tevreden en de band zit op mijn achterwiel. Mijn wederhelft is tevreden.

Zeer zorgvuldige leverering

Ik ben dik tevreden

Geweldige service en een uitgebreid zeer overzichtelijk assortiment.

Super goede spullen en snelle levering.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle en goede levering

De onderdelen binnen een dag bezorgd. Goede en duidelijke webshop. Alleen bezorg kosten mag wel graties vanaf €25.

Goed en snel geleverd

Goed kwaliteit

Snel geleverd goed ingepakt alles was erin top!!!

Top service. 22:35 besteld morgen in huis

Heel content van

Altijd snel geleverd

TOP

Top onderdeel/snel geleverd

Blij met de sp spoiler

Ben erg blij met de sp spoiler die ik had besteld, hij paste meteen, geen moeilijkheden ermee.

Good

Very good! I am happy whith them.

Snelle levering Juist verpakt Zeker een Aanrading waard

Zeer positief

Ik had een mail gestuurd met vragen over mijn scooter voor welke onderdelen ik moet hebben, volgende werkdag antwoord met in de mail de linken voor op de site zodat ik gelijk kon bestellen en de volgende dag was het al binnen. Top service

Super leverancier

Net als voorgaande leveringen waren de componenten goed verpakt en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. wat je besteld krijg je ook en op tijd volgens afspraak.

K parts doen wat ze zeggen!

Overzichtelijke website, en mijn onderdeel was snel gevonden. Maar ook afgeleverd aan huis!

Simpel en snel

Simpel en snel

Correct en op tijd geleverd

Geen goed product

Cdi besteld met afstandsbediening die standaard 45 km/u moet lopen, en net een druk op de knop mooi 25 km/u. Andersom was momenteel niet op voorraad helaas. Maar deze heb ik echter wel gekregen, dus dat is voor mij een meevallertje, die had ik zoiezo liever. Maar helaas loopt de scooter veel harder dat 45, hij tikt soms makkelijk de 60 aan, en dat is niet wat ik wilde!

Snelle, correcte afhandeling

Tomos uitlaat volgende dag afgeleverd. Moest de gaatjes voor de draadeinden wel eerst iets op maat afvijlen. Verder alles goed

Top bedrijf! Supersnelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering in 1 woord geweldig

Snelle service en een prima prijs!

Snelle service en gratis verzendkosten vanaf €50,-.

Snel

Snel

Geen reactie gekregen

Ik heb meerdere E-mails gestuurd maar geen reactie ontvangen van jullie. Ik heb op 1 juli 16:19 een 70cc piaggio fly luchtgekoelde cilinder betaald maar ben het ordernummer vergeten er Bij te vermelden. Deze dient afgeleverd te worden bij van buren boekenhandel 3028ac. Graag ontvang ik een reactie van jullie Mvg van loenen

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk