Slecht ik had een zwart achterrekje besteld krijg ik eentje binnen met chrome

Slecht

alles ok

bestelling dag nadien al geleverd.

Goed service

Snel, goed, kwaliteit

Gewoon goed

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Artikelen waren zoals verwacht.

Zeer goed a neef

Tantoe goed bedrijf ouwe

Goede producten voor een eerlijke prijs

Ik heb hier onderdelen en gereedschap besteld voor mijn scooter. Alles werkte naar behoren en was goed ingepakt.

Topbedrijf

Perfecte snelle levering en prijstechnisch gunstig

top

goede service en snel mijn scooter was gevallen soor de wind en heb hem de zelfde sag nog kunnen maken

Prima ervaring

Allemaal uitstekend alleen snap ik niet dat zo,n klein onderdeel in zo,n grote doos moet. Zou ook in en bubbeltjes envelope kunnen.

Slecht

Had een knipperlichtset besteld met een nieuwe windscherm. Achter knipperlicht werd geleverd zonder weerstandjes maar voor wel. Het windscherm was al helemaal drama. I.p.v 4 rubbers kreeg ik maar 2 rubbers en die paste ook nog is niet. Niet de juiste schroeven erbij kregen en teveel speling in het monteren dus uiteindelijk maar een ander windscherm erop gezet..

goede website alles duidelijk te vinden

duidelijke website goed op merk en type te slecteren . Ik heb geen persoonlijk contact gehad dus daar kan ik geen mening over geven.

Goede prijs en snelle levering !

Goede prijs en snelle levering !

Goede website

Snelle afhandeling. Goede service. Zeer tevreden klant.

Snelle levering juiste prijzen

Producten worden goed omschreven en duidelijk of ze geschikt zijn voor jouw scooter. Levering was volgens afspraak een dag later en paste perfect.

Zeer snelle levering.

Het artikel past in een enveloppe, welke door een brievenbus past. Waarom dan in een doos?

super service.

ik ben zeer tevreden over k-parts

Jammer dat het zo is gelopen

De bestelde uitlaat paste niet. Bij telefonische contact werd er al gezegd dat die uit laat de meest verkochte uitlaat was en dat het waarschijnlijk aan mij lag. Maar nadat de uitlaat door jullie was ontvangen en was uitgetest op een andere brommer bleek deze echt niet te passen. Er werd me gevraagd of ik geld wilde of een nieuwe uitlaat. Maar er is eigenlijk geen excuus gemaakt naar mij toe. Ik hoef geen korting ofzo iets. Maar een excuus wegens het ongemak had ik wel gewaardeerd.

Goede kwaliteit, snelle levering, aangename prijs.

Goede kwaliteit, snelle levering, aangename prijs.

Mooie overzichtelijke site en grote keuze

Onderdelen worden snel geleverd zitten ook goed en netjes verpakt juiste uitleg voor sls deel retour moet

Zeer tevreden snelle en nette levering bedankt voor de goede service

Bedankt, voor de goede service en snelle levering !!!

Altijd goed,geen klachten

Bestel al mijn onderdelen hier als ze die in stock hebben. Zelf altijd al goede service en snelle verzending gekregen. Is niet altijd de goedkoopste maar voor die paar euro's dat het soms meer is dat geef ik er dan graag aan uit.

Diverse spullen nodig. Kappen stuurschakelaar. Goede prijs kwaliteit

Havenkade 1