Uitstekende service!

Uitstekende transparante service,

Goed geholpen

Beleefd en netjes geholpen.

Snel en correct geleverd

Enkele onderdelen besteld voor mijn puch, Snel geleverd en bestelling was compleet. Onderdelen voldoen aan verwachting.

Goede services

Goede services en snelle levering.

Ruime keuze

Goede merken veel keuze. Ook vlot en rap geleverd

Super overzichtelijke site en snelle levering daarom bestel ik altijd bij jullie

Top bedrijf

Duidelijk en snel.

Duidelijke, logische website. Snelle levering, goede prijs. Een tevreden klant

Hellemaal top en snel feleverd

goeie en snelle service!!!!

top zaak !!!

duidelijk en snel

beschrijving is duidelijk en levering is snel

Prima heel snel en in orde

Levering is supersnel

Tot nu toe is levering altijd zoals belooft. Ook zijn onderdelen altijd zoals verwacht

Gemakkelijk en snel

Uitkiezen bestellen en de volgende dag sleutelen

Snelle levering. Goede producten

alles naar wens

snel en compleet geleverd

altijd goede service en producten

Top kwaliteit+ Snelle verzending. 1 minpuntje

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en snelle verzending, ik heb al redelijk veel onderdelen voor mijn brommers besteld bij jullie. 1 minpuntje dat is dat ik het erg jammer vind dat er niet duidelijk staat aangegeven dat jullie alleen een webshop zijn en geen winkel hebben, daar kwam ik achter toen ik een onderdeel dringend nodig had en voor niks naar Harderwijk ben gereden. Erg jammer vond ik dat er op een onbeleefde manier met mij gecommuniceerd werd daar.

Gewoon top niets op aantemerken

snelle levering en goed verpakt deze winkel is eenaanrader kom er zeker terug als ik weer onderdelen voor mijn scooter nodig heb

Goed bedrijf

Het is gegaan zoals ik het had verwacht Niks mis met de bestelling en aflevering

Bestel er regelmatig

Altijd tot mijn tevredenheid. Bijna alles is op voorraad, heel veel keuze en redelijk prettige prijzen. Uiteraard ook de snelle levering! Top... echter heb ik nu voor het eerst een verbeterpuntje gevonden en dat is dat een heel klein onderdeel dat makkelijk via de brievenbuspost verzonden had kunnen worden toch als pakketpost word aangeslagen en daardoor de rekening best hoog wordt als je maar één ding nodig hebt. Dus wel een aanrader om hier te bestellen maar voor kleine onderdelen kun je beter even verder kijken.

Had mijn bestelling begin van de avond besteld en gewoon volgende dag in huis!

Perfect service zoals altijd!

Snel geleverd!

Dat ik goed geholpen ben er werd naar mij geluisterd en mee gedacht top

Altijd snel verstuurd en goed verpakt. Top service bij K-parts

Altijd snel verstuurd en goed verpakt. Top service bij K-parts