Super site

Goede producten, correcte prijzen en snelle levering.

Extreem snelle levering en alles past en klopt

Het zelfde als in de titel

Supper !

Heb al veel onderdelen besteld voor men scooter en voor die van mijn vrouw zowel origineel als aftermarket maar altijd supper van kwaliteit en snel geleverd Tegen over andere winkels… K parts is mijn vaste onderdelen shop

Zeer goede en snelle service

Woensdag bestelling gedaan en donderdag al geleverd.. Maakt waar wat ze zeggen. Zeer goede website. Top zo

In de avond besteld, volgende dag al binnen!

Echt super service en advies

Dit is geen standaard groothandel, ze helpen je verder, en je kan aangeven dat je iets mist op de site, en daar wordt naar gekeken binnen een week hebben ze het in het assortiment. Hier kunnen veel bedrijven iets van leren

Prima ! snel en correct geleverd

Prima ! snel en correct geleverd

Goed opgezette webshop, snelle levering

Snel geleverd en prima kwaliteit

levering en Service top retour duurt lang en drama

de levering en service is top fijn gesprek via de telefoon ze hebben me per mail precies gestuurd wat ik nodig heb achteraf was 1 onderdeel voor mij toch gelukkig niet nodig deze terug gestuurd en na 10 werkdagen geld terug gehad alleen het retour doen is wel een heel gedoe en 10 werkdagen vind ik vrij lang maar al met al zal ik me volgende bestelling gewoon weer bij jullie bestellen

Keer op keer zeer snel in huis en altijd goede spullen. TOP !

Perfect service

Wow!

Ekspresowa obsługa- dobre ceny i wybór.

• Poleciłbyś nas? Tak

Goede prijs en snel geleverd.

Wat moet ik nog meer zeggen ik had een 21 mm carburateur nodig en de volgende dag had ik hem in huis. Dus top

Super service

Super snelle en correcte levering

Spiegel voor berini paste perfect

Snel geleverd. Spiegel lijkt van stevige kwaliteit

100% tevreden

Snelle levering en scherpe prijzen. 100% tevreden!

perfect gegaan en heel snel binnen

perfect

Nog nooit zo'n snelle respons en communicatie!

Heel vlugge reactie bij probleem-aankaarting. Heel vriendelijke medewerkers Snelle verwerking en opsturing bestelling!!

Sneller kan gewoon niet!

Jullie service en klantgerichtheid verdient een pluim op de hoed van alle medewerkers. Ik had mijn goederen in de namiddag besteld en de dag nadien stond Post NL, voor de middag reeds aan mijn deur met mijn pakje. Zoiets had ik nooit verwacht en ook nog nooit meegemaakt.

Gewoon goed.

Alles ok en goed verpakt.

Uiterst snel geleverd. Prima kwaliteit.

S’middags besteld en volgende dag geleverd, in weekend bestelde op de scooter gezet en werkt weer, ik ben tevreden

Top! Super snel! Goed prijs

‘s avonds laat besteld volgende dag in huis ideaal

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk