Super snel geleverd

Fijne website, netjes en snel geleverd

Uitstekend service en kwaliteit

Goede kwaliteit en goede klanten service kom je ergens niet uit helpen ze meteen

Top producten!

perfect

Alle bestellingen goed en snel geleverd tot aan de deur,zeer goede producten geen rotzooi.Ga zo door K-parts

Snelle service maken waar wat ze beloven. Scherpe prijzen

Goede snelle service

Veel onderdelen en zeer snelle levering

Goed geregeld Goed verpakt Geen gezeik allemaal positief De sterren zeggen genoeg Bedankt voor de snelle afhandeling

Correct en zeer snel geleverd.

Beste

Super snelle verzending, top kwaliteit producten.

Heel snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis, echt super

top

goeie service graag mijn naam niet zichtbaar voor iedereen!

Prima snelle verzending top

Snelle levering klantvriendelijk

top

perfect

Ik had een product dat niet helemaal goed werkte. Ik heb klanteservice gemail en had al snel antwoord. Na het probleem te hebben uitgelegt is er zonder problemen een vervangend product toegestuurd. Top service.

Goede service, dure verzending

Het is een website die ik vaak gebruik, de beste die er is in mijn mening. Snelle verzending en ze hebben veel. Maar wat ik minder vind zijn de verzendkosten. Soms wil ik iets kleins kopen van 5euro maar dan betaal ik 6euro verzendkosten. Dit vind ik zeer jammer.

Zeer goed en snel

excellent

Super fast shipping.bought at night recieved next day.good prices and excellent quality.

Helemaal top kon vinden wat ik nodig had en snelle levering

Alles was makkelijk vindbaar en goeie kwaliteit

Hele goede service.

Grote bestelling geplaatst. Deze werd netjes de volgende dag bij het afhaalpunt afgeleverd. Bij controle van de bestelling bleek er iets kapot te zijn. Dit meteen gemeld. Na 2 dagen netjes bericht dat ze een nieuwe op gingen sturen en ik de oude niet retour hoefde te sturen. Top service dus.

Makkelijk,snel en voordelig.

Nu al een paar dingen besteld bij dit bedrijf. Tot nu toe ging alles prima. Op de site staat alles op een rijtje en is zoeken een makkie. Verzenden en bezorgen gaat ook goed en snel. Prima werk door ze,en het aanbevelen waard.

Goed en snel geleverd

Goede producten en snelle levering

Doen wat ze beloven

Havenkade 1