Netjes op tijd geleverd

Goede producten, service en levering!

Hele snelle bezorging en had wat uk besteld had

Snel i huis

Goed top super

Producten snel en goed geleverd Volledig naar tevredenheid

zelfde dag in huis

Super snelle service

Mijn bestelling was binnen een half uur verzonden, en de zelfde dag nog thuis

Snelle levering.

Verkeerde pakkingset

Nu al meerdere malen gebeurd dat er bij het product stond passend op de scooter waar ik hem voor nodig heb en uiteindelijk niet passend...

Fijne webshop, groot assortiment

Heb er al vaak besteld, laatst een fout van PostNL, heel netjes opgelost door k-parts.

Snelle levering Netjes verpakt

Ik heb gisteravond voor het eerst iets bij K-parts besteld de volgende dag was het er al, doos was netjes verpakt en opgevuld met De factuur en luchtkussens voor bescherming van het product, Doos en product waren ON beschadigd ben super tevreden dank jullie wel voor de goede Service !

Geweldig!

Al een paar keer iets besteld bij K-Parts. Snelle levering, altijd de volgende dag in huis en mocht iets niet op voorraad zijn dan staat dat er gewoon bij. Zo hoort het! Een dikke pluim!

Top Service! en goede kwaliteit!

Alles komt snel aan en de kwaliteit is goed. En de website is overzichtelijk dus dat is ook zeker een + punt!

zeer faire winkel

Mijn geleverde benzinekraantje begaf het na korte tijd. Ik heb dit gemeld en kreeg direct een ander kraantje toegestuurd, top service. Bedankt Rick.

Maken waar wat ze zeggen, had volgende dag al me bestelde artikelen. Hier kunnen andere zaken nog veel van leren! Alles was netjes en goed verpakt!

7,25 retourkosten

Ik raad het niet aan tot het einde van het winkelen. De kosten voor het retourneren van gekochte producten dient u zelf te betalen. In mijn geval 7.25 en ik wilde een item retourneren voor 8 euro ... Pfff ... Gênant, maar ik stuur deze **** in een bubbel envelop. Wat kan mij dat schelen? Ik zou het vergeten! Je hebt geen printer, je hebt een probleem. Het retourformulier wordt niet zo goed verzonden als de factuur.

Houdt zich niet aan afspraken

Donderdag 16 april contact met hen opgenomen om verkeerd artikel, hierover zou ik een mail moeten sturen. Mail heb ik dezelfde dag nog verstuurd en paar dagen later nog steeds niks gehoord. Weer gebeld en zouden ze t meteen oppakken. Nu weer een paar dagen verder en nog steeds niks gehoord. Na 2 weken vervalt t recht om te retouren. Zou handig zijn als ze binnen 2 weken een vraag afhandelen...

Duidelijke informatie en snelle levering mogelijk voor mij! Zeer tevreden tot nu toe.

Na bestelling vrijwel direct een bevestiging en de zelfde dag een teck en trace code volgende dag netjes geleverd

snelle service

Woensdag rond 20:00 2 spiegels besteld voor scooter. Bleek 1 defect te zijn. Belde donderdag dezelfde dag van aankomst op. Moest een foto sturen per mail. Volgende dag meteen verzendbevestiging ontvangen van vervangend exemplaar. Zaterdag binnen gekregen. Ondanks defect van product vind ik het een snelle service. Binnen 3 werkdagen alles compleet. Bedankt rick van kparts!!

SUPER!

2 keer in een week besteld bij K-Parts. Mijn laatste bestelling was op een vrijdag en deze werd heel netjes op zaterdag bezorgd. K-Parts pakt de bestelling met zorg in, geen van de producten komen beschadigd aan! Kortom, altijd op tijd geleverd en goede service/kwaliteit van de producten. Ga hier veel vaker bestellen!

Heb hier een achterkap voor mijn zip besteld. Is binnen 24 uur bezorgd. In tegenstelling met wat ik zo hier en daar had gelezen paste deze imitatiekap perfect. Zit er inmiddels op en scooter ziet er weer picobello uit.

Kan beter

Ik had mijn pakket om 11:00 besteld op de site. En had daarbij de avondbezorging op de zelfde dag aangevinkt. Eerst was de tijd 21:00/21:30. Daarna werd het 21:30/22:00. Daarna werd het 22:30/23:00. Om 23:00 kreeg ik een sms dat de bezorger over 5min voor de deur zou staan. Na 8min gewacht te hebben krijg ik een sms dat de bezorger niet meer lang kan komen omdat ze teveel vertraging hebben opgelopen. Kortom 2uur extra uur hebben gewacht maar toch niks krijg is vrij frustrerend. Dit is waarschijnlijk ook de laatste keer geweest dat ik bij K-parts heb besteld aangezien er nog veel meer sites zijn voor dit soort spullen.

super tent

In 2 weken tijd 4 verschillende bestellingen geplaatst bij K-parts, allen netjes zoals beloofd de volgende dag bezorgd, tegen een scherpe prijs. No nonsense, doen wat ze beloven

Ik ben met elke bestelling blij!

Het is ongelofelijk. Of ik nou bel, mail of gewoon direct bestel, het is altijd top bij kparts. Zeker nu er ook levering op dezelfde dag is. Altijd relaxt als je belt, goede technische ondersteuning. Het enige is (ondanks dat ze dat netjes melden) reageren op email zou sneller kunnen worden maar dan heb je 10 sterren in plaats van 5 nodig. En de site zou nog iets beter en sneller mogen. Top service, top bedrijf, top levering en producten.

Top!!!

Aanrader!!!