Snel & Goed

Mijn eerste keer bij jullie besteld zeg maar omat ik net een Derbi SM X-treme heb en dat me opgevallen was dat hij bij het waterpomp dekseltje lekte dus kwam ik al snel bij jullie terecht omdat jullie die pakking hadden. Na twee dagen de bestelling al binnen! Goede en overzichtelijke webship en snelle levering top!

Uistekend, snel en prima prijs

Artikel besteld, op voorraad, fijn bestelproces. Goede prijs. Vooral snel binnen en keurig verpakt

Prima band..prima prijs

Scooterband besteld..rijd perfect ( goeie wegligging en grip ) Wel een hele grote doos met veel plastic voor zo 'n bandje

Alleen jammer dat mijn bestelling in een doos aankomt, had ook in bubbel envelop gekunt.

Gewoon perfect

Een Snelle levering en het past perfect en ziet er gewoon weer nieuw uit

Paar producten gebracht naar week al 1 kapot

Paar nieuwe producten besteld 1 al na 4 dagen kapot (cdi)

Dit was de 2e keer dat ik heb besteld bij K-Parts en ook deze keer weer een uitstekende ervaring !!

Overzichtelijke website, en m.b.v. de zoekfunctie vindt je snel het juiste onderdeel per merk, model of type scooter. Deze keer was ik niet helemaal zeker, maar via de online hulp werd ik snel geholpen. Verzending is top, altijd snelle levering en onderdelen zijn altijd goed verpakt,

Naar verwachting werkt zoals geadverteerd top kwaliteit

Goede levering en service

Altijd snel volgens afspraak geregeld. Altjd netjes verpakt en verzonden! Nooit problemen gehad met k parts!

Meeste onderdelen voor leverbaar

Meestal zijn onderdelen heel vlot binnen top servicea

Snel en goed!

Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen, snelle levering Vandaag besteld is ook echt morgen in huis

Perfecte website

Goeie koop en waarvoor de foto staat komt perfect binnen niks mis mee van af nu ga ik alles van daar kopen ik ga mijn scooter net als nieuw maken met deze website

Super snelle levering

Zondagmiddag besteld maandag om 10.00 uur binnen..top

snelle levering en geweldige klantenservice

Ik vond meteen wat ik nodig had en heb dit snel, veilig en makkelijk kunnen betalen. De levering was ook super snel. Wel spijtig dat er grote doosjes gebruikt worden voor iets wat in iets veel kleiner kan. Deze website is mijn eerste keuze vanwege het grote aanbod.

snelle en correcte levering

top service

Goede band

Rijd heerlijk bochtenwerk ook geen enkel probleem

Altijd snelle levering van perfecte producten!

Altijd snel binnen, nog nooit problemen gehad en de kwaliteit van de producten is top. Goed geprijsd.

Goede service en juiste hulp

Heb er al meerder producten besteld en van juiste kwaliteit. Ook contact gehad via WhatsApp voor info en advies, ook hier goed geholpen.

Pakking kapot

De pakking die erbij zat was dubbelgevouwen en gescheurd

Supersnelle service en goede prijzen

Jongens, de goederen zijn vanmorgen ontvangen. Hoe heb je het gedaan? Supersnelle service en goede prijzen. Dank je!

Super kwaliteit en snel geleverd!

De bestelling is ontzettend snel geregeld en de kwaliteit is echt super. K-parts is van af nu mijn vaste winkel voor onderdelen.

Ben 100% tevreden

Groot assortiment en snelle levering .Top

Prima service en snelle levering

Hartstikke goed niets om over te klagen

Mij ervaring met k-parts is hartstikke goed alles is duidelijk en alles word netjes verpakt en word netjes en snel bezorgd. Ik haal voortaan alles bij k-parts. Echt een aan rader snel en voordelig.

Perfect geregeld

Zeker weer bestellen